Ale skąd pleśń przy minusowej temeraturze i wodzie? Nigdy nie widziałam pleśni w zamrażarce.
Nasza kolejna lodówka to na pewno bedzie dwudrzwiowa i szeroka. A czy będzie tam.kostkarka to nie wiem
Oooo to już kolejny powód że to nie dla mnie i wolę jednak osobna kostkarkę
A właśnie ta pleśń to pewne ,? Przy samej wodzie i minusowej temp
Plesn przy wylotach kostek, tam juz az taka niska temperatura nie jest… widzialam co sie dzialo po miesiacu uzytkowania i to bylo dosc obrzydliwe. Ale to samo sie dzieje w kazdym takim sprzecie, jak w knajpie przyjezdzal facet do maszyny do lodow zeby ja wyczyszcic i zeobix przeglad to bleeee
Niestety, wilgoć i pleśń to częsty problem przy takich urządzeniach, regularne czyszczenie naprawdę pomaga uniknąć niespodzianek.
Aż ciężko mi uwierzyć. Przy lodach rozumiem ale przy wodzie?
Teraz dałaś mi do myslenia.
Jak by jakaś tańsza ktoś polecił na takie tylko domowe potrzeby też bym chętnie kupiła taką kostkarkę
Ja widziałam na temu, ale ciekawe jak to faktycznie działa
Ooo aż muszę zerknąć ,
Ja zamówiłam klimatyzator to jestem zadowolona
Czekam na drugi żeby mieć w dwoch miejscach położone
I ile kosztuje ? Sero daje radę ?
A ile czasu paczka od nich dochodzi ,?
A jaki masz model ? Dobrze chłodzi ?
Zamawiałam ostatnio na Temu to ponad tydzień czekałam. Naprawde szybko doszla paczka.
To rzeczywiście szybko , muszę sobie założyć tam konto i zobaczyć co tam mają na pewno na coś się skuszę ;p
Fajne też mają zwroty i nie zawsze trzeba odsyłać
Teraz kosztuje 48 zł, przyjemne uczucie zimna i wiatrak w jednym dla mnie super. Jutro wyślę zdjęcie
Ok to wyślij zdj przypominam teraz tydzień deszczy to akurat jak bym teraz zamówiła ,