Nagłe zachcianki

No porażka siedzę na forum, ale jednocześnie przysypia się . Szkoda cały rok się czekało za tym latem

Ooo to super, wiadomo że każdemu smakowało :smiley:

Ale super mieć tak blisko świeże borówki :wink: I to jeszcze takie duże i pyszne, bez porównania do tych ze sklepu. Cena też całkiem okej jak za taką jakość. Nic tylko korzystać i jeść garściami :smile:

Lato niby jest, ale człowiek zmęczony i tylko by drzemał :sweat_smile: Szkoda, bo tyle się na nie czekało, a tu energia gdzieś uciekła Oby pogoda i siły wróciły na resztę wakacjii

1 polubienie

To prawda jakością bez porównania :ok_hand:

Patrzę na pogodę dłuższą z terminem to na każdy dzień deszcz , mam nadzieje że jednak coś się zmieni

Niby lato, a organizm jakby na zwolnionych obrotach… Może to ta pogoda tak rozleniwia.

W dzień by się tylko spało :tired_face:

To cena super jak za owoce prosto z krzaka

No nie można nic sobie nawet planować, nawet żadnego urlopu :confused:

Tak myślę , że to przez tą pogodę

Smak też na pewno o wiele lepszy :yum:

Ja też właśnie mam drzemki przez pogodę :sweat_smile: ale nie przeszkadza mi to hahah. Jedyny minus jest taki, że jak poranki były słoneczne, to dużo lepiej wstawało się z łóżka i zaczynało dzień

3 polubienia

Teraz ciężko się dobudzić, jak jest szaro za oknem, ale drzemki to małe pocieszenie :smile: Słońce rano naprawdę robiło różnicę

1 polubienie

Wczoraj o 11 dwie corki spały juz , wiec włączyłam odmóżdżenie " trudne sprawy " czy cos w twn deseń i co ,oko mi się zamykalo az usnęłam hihihi :slight_smile: wczorajszy dzień byl baaardzo śpiący ,nawet narzeczony to samo mówił po zakupach i po pracy

1 polubienie

Też szukam i najlepiej prostego

U mnie właśnie podobnie kawa za kawą i nic nie pomagalo

Ja wypijam po 2 dziennie czasem , ale jak nie dośpię to jestem z tych co kawa mi nie pomoze a dobije jeszcze bardziej :frowning:

Ja czasami też sobie włączę na odmóżdżenie, ale bardzo rzadko, bo my w ogóle mało co z tv korzystamy

Właśnie od jakiegoś czasu ciężko mi wstać rano :see_no_evil: