Nadruki na ubraniach

Potrzebowałam ubranko z bluey dla maluszka , ale nigdzie nie ma w rozmiarze 68/74.
Kupiłam folię transportową w action

Wyszło fajnie mimo trudnego materiału spodenek .
Zostawiam wam polecajke na jakiejś szybkie personalizowane ubrania czy przebrania do przedszkola :blush:

1 polubienie

Wow ! Sztos ! Nigdy nie naklejalam nic ale pamietam ze jak bylam dzieciakiem to w modzie byly naprasowanki

Fajna opcja na szybkie i personalizowane ubranko szczególnie jak ciężko coś znaleźć w tych malutkich rozmiarach :see_no_evil:

To są dokładnie takie naprasowanki tylko jakie masz ochotę

Dzięki za polecajkę na pewno się przyda, zwłaszcza przy tych wszystkich przedszkolnych akcjach

Super pomysl np na dzien kropki. Ilez ja sie naszukalqm bluzki w kropki DLA CHLOPCA !

Pisaki do tkanin kup bo się właśnie przydaje na dzień kropki :blush::rofl:

ooo tak racja ja jeszcze kiedyś nie wpadłam na taki pomysł ale wiedziałam ze będzie dzień kropki i już w sierpniu zamówiłam koszulkę , z ciekawości spojrzałam 2 września cały internet przejrzałam no nigdzie już nie szło dostać

ooo super patent. nawet całkiem fajnie wyszło :wink:

tak racja , o tym to najlepiej myśleć w sierpniu . ;p

Robiłam na próbę na gładkiej bluzkę i wyszło bardzo ładnie , na tych paseczkach się mieni w oczach ale jest bluey i to najważniejsze

Ale super! I to drukujesz w zwyklej drukarce? Ile to kosztowalo?

Tak na zwykłej drukarce trzeba poczekać aż wyschnie , w zestawie są trzy arkusze do białych tkanin i jedna do Czarnych . Zapłaciłam jakieś 12 zł

1 polubienie

Super to jest. Córka kiedyś też musiała mieć jakąś tematyczną bluzkę i pamiętam kupiłam to na allegro. Też się sprawdziło i nie zeszło po jednym praniu. Prasowanie mam do dziś jak mały zrobi dziurkę zazwyczaj na kolanie to prasuje coś i dziurki nie ma. Na temu kupowałam wieksze, mniejsze jakie kto chce i tematyka też jest bardzo różnorodna powiedziała bym nawet że jest tam wszystko co kto chce. Ciekawe jak długo to wytrzyma

Ooo ale super :wink:

Też kupuje te naszywki na kolana , w kiku o Sinsay teraz nawet były stacjonarnie .

O nawet nie wiedziałam że tam są

Bardzo przydatna rzecz na te dziurki na kolanach :wink: w Sinsay nawet ostatnia po 2 zł chyba przy kasie na wyprzedaży;)

Ja kupiłam na temu za grosze ale u nas są wymagania bo muszą być, traktory, motory albo beemki :rofl::rofl::rofl: z tych dinozaurów nie bardzo mały jest zadowolony bo jak mi nakleilam to mówi , mama beemy nie ma , no taka rodzina więc zamiłowanie w genach już jest co poradzić :rofl:. Były jeszcze właśnie 3 duże prasowanki beemek ale córka przejęła i na koszulki takie czyste poprasowala bo beema musi być :rofl::rofl::rofl: coz poradzić córka lat 16 i też już motocyklem jeździ co prawda z ojcem po lesie ale jeździ, beemka też by już chciała :woozy_face::woozy_face: mały dwa latka a ogarnia wszystkie sprzęty akumulatorowe na najwyższych biegach bo mówi że pomału nie traktorem na stojąco jeździ :rofl::rofl::thinking::scream:

Traktorek masz na akumulator ? Szukam jakiegoś dla syna ale żeby jakiś jeździł w miarę