Nadruki na ubraniach

extra jest ten motorek :wink:

1 polubienie

Ale super, on jest na akumulator ?

Wszystko na akumulator

Tak i powiem ci że mały jeździ nim naprawdę dużo i czasami ładuje co dwa dni
https://allegro.pl/oferta/traktor-na-akumulator-dla-dzieci-12v-z-przyczepka-pojazd-dla-dzieci-17151074132?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=e6787462-037a-49c9-b545-89b0d62df203&utm_content=ade7936638d0#
Ja mam ten ale jakiego bys nie kupowała to patrzr żeby akumulator nie byl mały czyli ja mam 12v7ah a są jeszcze mniejsze 12v3,5ah i ten jest już za mały.

1 polubienie

Dzięki , a jak sobie radzi na nierównych terenach , chcę żeby miał go nie tylko na ogród ale też na budowę żeby mógł zabrać a tam jeszcze są wyboje małe

Wiesz co u nas też jeszcze ogród nie zrobiny cały i na części są wertepy. Radzi sobie super. Ale on jest trochę mały w sensie dla mojego dwulatka jest super i pojeździ nim jeszcze ze dwa lata. Ale są też większe najważniejsze żeby akumulator był przynajmniej 12v7ah albo większy i silniki przynajmniej 45W bo na mniejszych silnikach nie da rady jeździć po jakiś nierównościach

1 polubienie

A to dobrze że mówisz że większe są , moje dziecko jest bardzo wysokie to może lepiej taki większy żeby kolan nie miał przy nosie . Mój prawie z4 latek ma 110cm wzrostu

No to popatrz za większymi bo ten będzie za mały

1 polubienie

Dzięki , będę wiedzieć czego szukać teraz

1 polubienie