Nadmierna woskowina - laryngolog

Klaudia pewnie że nie;) ale czasami jak zaczynam zamawiać coś z neta to widząc dobrą cene to biore;) a potem pełna szuflada;) 

Aniska ja tak czasem mam jak brakuje mi do darmowej dostawy:D

Mnie to wkręca takie szukanie  co jeszcze potrzeba ;)

Idziemka, ja też zawsze coś dobieram jak się okazuje ze brakuje do dostawy xD

Hehe nie jestem sama a potem mam nadprogramowo pare rzeczy ;)

najlepiej udać się do laryngologa bo moim zdaniem taki nadmiar nie wróży nic dobrego 

Pewnie ze tak. 

Czasem grzebika ludzie też patyczkami a potem mają problemy. 

Aniska, ja też..  ale zawsze można się z kimś podzielić:p

Klaudia ja to sobie listę robie jeszcze przed wypłata co mi potrzeba zeby potem wszytsko zamowic w jednym miejscu i tego niby mam się trzymać ale zadko kiedy tak jest zawsze coś ta jeszcze wrzucę bo przecież taniej niz w sklepie 

Monia co do patyczków kto z nas nie grzebał ;)  

Aniska oj tak masz rację :D 

Aniska ja muszę chyba tak zrobić, bo jak zamówię, to jeszcze coś by mi się przydało, a domówić się nie da;/

Oo bardzo sprytne podejście tak zaplanować :p

Teraz już mniej zamawiam w ciazy to były mega listy bo witaminy cos na połóg potem dla dzidziusia rozplanowywałam sobie na 2 miesiace co zamawiam teraz co w przyszłym miesiącu aby zbytnio kasy nie wydawać na raz tylko stopniowo;) 

Aniska ja kupuję mleko , bo w stacjonarnej aptece to jest duża różnica na jednym opakowaniu, więc i tak i tak muszę kupić. Zamawiam najczęściej na miesiąc czasu to i na darmową przesyłkę się załapię:D

Racja mleko to się mega oplaca ja bebilon zamawialam to nawet 16 zł roznicy bylo na kartoniku ;( a taki kartonik i na tydzień czasu;/

Aniska u mnie jest mniej koło 10 zł ale Pani w aptece jak kupowałam leki na receptę mówiła, że od Nowego Roku leki idą w górę i żeby wykupić na zaś. 

Szkoda, ze nie pomyślałam, faktycznieceny w górę mogły szybować..  szkoda, że wypłaty nie :p

Klaudia sz no właśnie;/ wszytsko idzie w górę tylko nie wynagrodzenie;/

Ciekawe kiedy mój szef to zrozumie xD

A rozmawiałaś z nim na ten temat, że byś chciała dostać podwyżkę. Jak sam z siebie nie da to trzeba go troszeczkę naprowadzić