My wishlist - lista prezentów

Ja ostatnio bralam zestaw body plus spodnie dla synka w dwoch rozmiarach 50/56 i 62/68 bo sa mega mieciutkie i maja podwojne napy przy pampersie- technicznie beda na dluzej :joy: a zaplacilam za nie 14 zl.
W HM tez sa fajne jakosciowo rzeczy ale z tej linii adorable. Tylko ze sa drozsze :smirk:
@Anetteso_gmail.com to prawda mozna upolowac fajne rzeczy. Dla swojej corki kupuje juz tylko pizamy i skarpetki bo reszta srednio sie nadaje.

1 polubienie

To chyba za leży od Lidka bo w niektórych nie ma wyboru a w niektórych dla starszaków jest bardzo doluzo ubranek . Szwagierki syn nosi ubranka z lidla a ma rozmiar 110 już prawie i są zadowoleni z nich

To chyba taki sam komplecik bo ja dziś go kupiłam i też kosztował 14 zł :sweat_smile: szare body i spodenki takie prążkowane :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

2 polubienia

Dokladnie tak :slight_smile: mam jeszcze bezowy

1 polubienie

U mnie beżowych nie było, bo też bym chętnie kupiła :heart:

Też ma ten komplet, jest prześliczny! :heart: szkoda, że u mnie też nie było beżu do wyboru :pleading_face:

Mi z Lidla się ostatnio podobają dresy i body w :bear: misie. Się obkupiłam

1 polubienie

Jeśli to te same, o których myślę, to mam je w rozmiarze 62/68, 74/80 i 86/92 :rofl::rofl::rofl: są przepiękne, a te najmniejsza na córkę już dawno za małe, a podobała mi się w nich :rofl::rofl:

Sa różowe i granatowe. I te 62/68 są już za małe i kupiłam teraz na 86 na później. Bardzo je lubię. Dostałam też różowe na 74/80 ale jakoś nie mogę się przemóc bo to chłopiec i jakoś mi ten róż nie pasuje. Chodź mówią że dla niemowlaka nie ma podziału kolorystycznego

1 polubienie

Ja mam różowe, a granatowe kupiłam siostrze bo ma synka :rofl:

1 polubienie

Kurczę ciekawe czy jeszcze będą bo bym pojechała

Ja dziś byłam u nas i było

Ja muszę się wybrać do Lidla zazwyczaj jest mi nie po drodze

Przy okazji wyprawy do Lidla, to trafiłam wczoraj jeszcze na przepiękne bodziaki, w promocji za chyba 8/9 złotych za sztukę!

3 polubienia

Piękne, widziałam je. Ja ostatnio kupiłam dwa niebieskie w misie za 6zł jeden właśnie w Lidlu

Bodziaki w tym stylu kiedys byly tez w dwupaku i sie rzucily grazyny biznesu i kupowaly wszysykie rozmiary a potem wystawialy po 80 zl na vinted :rofl: bo serio sa piekne, a w dwupaku kosztowaly chyba 30zl :rofl:

1 polubienie

Ciekawe czy ktoś się na to nabrał i kupił

To tak jak z drewnianą kuchnią, też wykupili janusze biznesu pierwszą partię i sprzedawali za cenę regularną, a Lidl miał dostawę tych kuchni później :sweat_smile::rofl:

Często ceny takie jak na Vinted za używki a tam jeszcze trzeba doliczyć koszt wysyłki

Jakie cudne :heart::heart::heart: uwielbiam kwiatowe motywy a jeszcze te falbaneczek :heart::heart::heart:
@Anetteso_gmail.com oj tak, czasami na Vinted te ceny są tak wygórowane a po doliczeniu tej opłaty i wysyłki wychodzi jak za nowe albo i drożej :rofl:

2 polubienia