My wishlist - lista prezentów

Myślę że jak synek zacznie raczkować i chodzić to jednak w jego garderobie będzie dominować pepco i Sinsay :joy: póki tylko leży to jestem zadowolona z jakości hm

Dokładnie i właśnie warto szukać tych kilku zaoszczędzonych złotych . Bo robi się coraz większa kwota

To prawda :see_no_evil: różnica w cenie jest ogromna, a czasami nawet się udaje że stojąc przy kasie kliknę i sprawdzę na aplikacji, że jest dużo taniej i jak wyskoczy z R na początku to od razu mogę odebrać :smiling_face_with_three_hearts: a oszczędność jest duża

@Mom_of_3 Ja też jestem fanką H&M :stuck_out_tongue_winking_eye: lubię stamtąd ubrania, bo jak dla mnie extra jakościowo ale też bo podoba mi się ich kolorystyka (nie ma takiej pstrokacizny za którą nie przepadam) :heart:
@Anetteso_gmail.com moja córka jak była mała, to właśnie miała dużo ubranek z f&f :heart: też je super wspominam :smiling_face: we wrześniu byliśmy na Słowacji i tam właśnie w Tesco było tyle wyprzedaży letnich ubranek, za grosze :smiling_face: też mi szkoda że u nas już nie ma gdzie kupić ubranek f&f

1 polubienie

Przy rezerwacji płaci się tą cenę internetową ? I jak jest że można zarezerwować to i od razu można odebrać ? :heart_eyes:

1 polubienie

Tak, że 3 razy mi się tak udało :crazy_face: ale ta rezerwacja tylko czasami wskakuje, częściej jest Z (zamówienie) i wtedy już trzeba czekać :upside_down_face:

1 polubienie

Ojej tam mi się rzeczy mega podobają ale ceny to kosmos

To jedyna nadzieja w ciucholandzie :smiley: ja pełno kupiłam właśnie z F&F, Żary, Nexta i H&M właśnie na ciuchu. Rzeczy w stanie idealnym za kilka złotych :grin:

1 polubienie

Wiesz co. A już ponad wszystko przy rozszerzaniu diety. Wtedy to najlepiej vinted patrzeć gdzie jest jak najtaniej brać bo wiadomo że te ciuchy zaraz będą wręcz czasami do wywalenia

@Ann jest Vinted i też się super sprawdza

1 polubienie

To prawda, czasami naprawdę można extra rzeczy upolować za grosze :heart: i nie szkoda będzie wyrzucić :upside_down_face: pamiętam jak moja córka uwielbiała jagody i oczywiście jadła je sama … łyżeczką, rączkami :rofl: śliniaczki nie dawały rady :crazy_face:

1 polubienie

Dokładnie. To moja tak uwielbiała brokuły teraz ich nienawidzi :rofl::rofl::rofl:

Najbardziej to barwi marchewa

Na jagodowe plamy najlepsza jest cytryna :slight_smile:
Dla maluszkow uwielbiam rzeczy z lidla :slight_smile: sa dobrej jakosci i spoko cenowo :slight_smile: szkoda ze dla starszakow juz nie sa takie fajne.

1 polubienie

Oo to dobrze wiedzieć, dzięki za tego tipa!:heart:

@Ann gdzies czytałam, że Tesco ma wrócić do Polski, ale nie wiem czy to nie był jakiś fejk :confused: a szkoda, mega lubiłam ten sklep, kiedyś przed zmianą to był jeszcze “Hit” i mieli świetne te ciuchy z f&f :star_struck:

2 polubienia

Dzięki, sprawdzę przy synku :crazy_face: o a dzisiaj w Lidlu wypatrzyłam fajny komplecik, ale nie wzięłam bo nie wiedziałam jak z jakością tych ubranek bo właśnie dla starszych dzieci nie mają wyboru i nigdy tam nie kupowałam :slight_smile: czyli chyba trzeba wrócić po ten komplet jutro :crazy_face:

W lidlu mega fajne ubranka jakościowo

2 polubienia

Ja uważam że w ogóle ubranka Z Lidla są niedocenione ale dokładnie tak jak mówisz dziś do rozmiaru 98 później już jestem gorzej

Ja już mówię nie muszę całego Tesco odzyskiwać ale niech przynajmniej po prostu te ciuchy wsadzą nie wiem do Kauflandu gdziekolwiek :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

O kurcze nie wiedziałam że takie coś już zawitało do Polski, z jednej strony straszne a z drugiej mega ułatwia bo w sumie i tak ludzie się zawsze pytają co kupić i by im coś podesłać jakieś pomysły czy nawet linki. Jak wszystko jeśli ktoś z głową to robi to czemu nie :wink: ale jak zauważono wyżej ceny zabawek, rzeczy dla dzieci to jakiś kosmos.

A co do tego linku to trochę słabo że tylko jeden, ja zawsze staram się nawet rodzinie jak pyta że 2 /3 rzeczy do wyboru dać i to w różnym przedziale cenowym .
@Mamina i jak rozwiazalas temat? Kupiłaś ta rzecz z linku

Tak, kupilam. Zauwazylam ze teraz prezenty za okolo 100zl to niestety norma.