To prawda, też to zauważyłam. Są pepco ze są super ceny ubranek na wyprzedaży a w innych te same nie są. Zresztą też zauważyłam że w Sinsay czasem się zdarza że ubrania czy rzeczy do domu są taniej w sklepie niż w apce
Tak, często rzeczy z wyprzedaży kupuję taniej w sklepie niż w aplikacji. I to nieraz jest duża różnica
Akurat z Sinsay to sama widziałam teraz na kombinezonach zimowych w aplikacji 40 coś złotych po obniżkach a stacjonarnie 30 z hakiemteraz na kombinezonach zimowych w aplikacji 40 coś złotych po obniżkach a stacjonarnie 30 z hakiem
To mam podobnie jak ty
naprawdę można sporo zaoszczędzić
Ostatnio musiałem kupić stacjonarnie syrop przeciwgorączkowy IBUM , w aptece ziko zapłaciłam 36 zł . Byłam pewna , że to pomyłka. Nie chciało mi się wierzyć. Przez internet cena 22 zł
Tu masz rację!
Ja osobiście również zamawiam z DOZ online i odbiór w aptece bo mam bliziutko
któregoś razu jak poszłam po cos żeby mieć od ręki a było i tak na zamówienie to nawet sama pani farmaceutka mi doradziła żebym sama sobie zamówiła i odebrała bo jak ona mi zamówi to będzie sporo drożej ![]()
I super , że pani tak ci poradziła. Nie każda by to zrobiła tylko by po prostu zamówiła. A niestety byś przepłaciła
ja leki na chorobę lokomocyjną kupuje tylko online bo różnice w cenie są naprawdę duże
Doz stacjonarny jest drogi. Też kupuję przez apke z odbiorem w aptece.
Tak to było bardzo miłe właśnie że podpowiedziała ![]()
Jasne, jak jest możliwość kupić taniej to warto zamawiać online bo szkoda żeby przepłacać ![]()
U nas zauważyłam że wszyscy raczej robią prezenty tak max 50 zł . Ja bym jednak nie umiała tak narzucić co moje dziecko by chciało dostać
Takie narzucenie jest fajne pod tym względem że dziecko nie dostanie zdublowanych prezentów. Mnie strasznie męczy jak muszę się dopytywać co kupić na urodziny lub święta bo nie wiem czy dziecko dalej lubi psi patrol czy już woli minecrafta i czy to co chce kupić będzie ok czy może już ma. Oczywiście jeśli na liście są same drogie rzeczy to słabo, ale uważam że stworzenie takiej listy to mega ułatwienie. Nie trzeba marnować czasu na szukanie czegoś super co może się okazać że dziecko już ma i będzie tylko zawiedzione zamiast szczęśliwe z prezentu
To ja po zabiegu na oczy miałam konkretne zalecenie co do kropli do oczu. I w sklepie kupowałam je za prawie 70 zł za opakowanie, a na internecie znalazłam za 36 zł… Dobra przebitka ![]()
Dlatego właśnie najlepiej sprawdzać ceny i kupować online. Nie zawsze jest możliwość bo często trzeba kupić na już a jednak przez internet trzeba poczekać. Ja kupiłam dzisiaj farbę do włosów za 30 zł , przez internet jest za 21 zł , niby tylko 9 zł ale wolę kupić kilka opakowań np. 4 i to już 36 zł oszczędności. O ile oczywiście się sprawdzi ![]()
Tak! Ja zamawiam też na doz z odbiorem w aptece, bo jest dużo taniej
@Michaska mi tam ubrania ze smyka sprawdzają się super, nie mechaca się, nie przekręcają się szwy, nie są cienkie, tylko takie fajne mięsiste
Też mam takie podejście. Na jednej sztuce to kilka złotych, ale na kilku opakowaniach robi się różnica.
Też jestem zadowolona z ubrań ze Smyka. Nic mi się z nimi nie dzieje. Tak samo z H&M.
To ciekawe
bo mi się pajace zmechaciły przy kolanach a poza tym ok
No troche sie trzeba nakombinowac zeby przyoszczedzic
Dla mnie hm jeśli chodzi o stosunek ceny do jakości jest na pierwszym miejscu
Ostatnio też kupiłam świetnej jakości body i śpioszki w kappahl na wyprzedaży, bo w standardowej cenie jak dla mnie wychodzi za drogo jak na ubranka na chwilę
A ja mam zgrzyt z h&m moim zdaniem właśnie cena nie jest do końca adekwatna do jakości. A już zwłaszcza przy starszych dzieciach. Dużo płacisz za getry a są tak cienkie i zwykłe potknięcie i dziura na kolanach.
Szczerze żałuję, że już w Polsce nie ma Tesco uwielbiałam F&F