No ja się zakochałam jak tylko zobaczyłam, był jeszcze jeden wzór, ale już nie było rozmiaru, a szkoda, bo też na pewno bym wzięła
teraz zbieram zapas ubranek, bo córka zaczyna żłobek, więc na pewno będą nam potrzebne w większej ilości ![]()
@DDoominika Do tego były też chyba legginsy
o to przed Wami ważne wydarzenie
trzymam kciuki, żeby adaptacja była szybka ![]()
Ja rowniez lubie H&M. I Zare ale tam juz ceny wyzsze niestety. Najlepiej czekac na promocje.
Idz do sinsay ale stacjonarnie. W necie sa takies wyprzedaze ale stacjinarnie duzo wiecej i wieksze. Ja np obkupilam starszego syna w dresy ( para po 5zl) a on teraz szybko robi dziury na kolanach bo szaleje na dywanach w przedszkolu. I wlasnie na takie zdarcie szkoda mi wydawac po 40zl za pare.
Dla Kubusia tez kupilam cos ale oczywiscie dla dziewczynek wybor jest ogromny
No właśnie ja mam tak samo , ale bardzo lubię stamtąd rzeczy i żywność też
No i nie ma takiego chaosu jak w Biedronce. Chociaż jeśli chodzi o biedronkę to z tej dady mięli fajne pieluchy tetrowe a ostatnio ich nie ma ![]()
![]()
![]()
No właśnie Jake jeszcze upolowałam na koniec sierpnia w tych namiotach na wyprzedaży ![]()
@Inka404 dokladnie
w hm jakby nie ta płatna dostawa to naprawdę czasem są extra wyprzedaże i super jakość ubranek
ale teraz jednej rzeczy się nie opłaca zamawiać ![]()
Noo właśnie słabo że z tego zrezygnowali
Ja mam pieluchy z Dady, ale takie grube. Super są, w lato traktujemy jak kocyk ![]()
![]()
Ale to są pieluchy tetrowe ?
Oni mieli jeszcze fajne flanelowe Ja kupiłam je w wakacje były w trójpaku
Ale to w biedronce kupowals ?
Tak. Technicznie to nie ja kupiłam tylko starsza kupiła dla młodszej bo były z kotami ![]()
![]()
![]()
![]()
Muszę zobaczyć czy u nas w biedronce sa bo szczerze to nigdy nie widziałam takich tetrowych z dada.
Wiesz co widzę je bliżej lata.
Niee ? U nas były wlansie ale to było w okresie letnim
Możesz je kupić na allegro ![]()
Nie wiem ile kosztują w Biedronce, ale na allegro ok. 25 zł za 3 szt.
Oooo super zobaczę w takim razie
Ja mam właśnie też te flanelowe, bardzo przyjemne w dotyku i mięciutkie ![]()