My wishlist - lista prezentów

No ja się zakochałam jak tylko zobaczyłam, był jeszcze jeden wzór, ale już nie było rozmiaru, a szkoda, bo też na pewno bym wzięła :face_with_peeking_eye: teraz zbieram zapas ubranek, bo córka zaczyna żłobek, więc na pewno będą nam potrzebne w większej ilości :rofl:

2 polubienia

@DDoominika Do tego były też chyba legginsy :heart: o to przed Wami ważne wydarzenie :heart: trzymam kciuki, żeby adaptacja była szybka :heart:

Ja rowniez lubie H&M. I Zare ale tam juz ceny wyzsze niestety. Najlepiej czekac na promocje.

1 polubienie

Idz do sinsay ale stacjonarnie. W necie sa takies wyprzedaze ale stacjinarnie duzo wiecej i wieksze. Ja np obkupilam starszego syna w dresy ( para po 5zl) a on teraz szybko robi dziury na kolanach bo szaleje na dywanach w przedszkolu. I wlasnie na takie zdarcie szkoda mi wydawac po 40zl za pare.
Dla Kubusia tez kupilam cos ale oczywiscie dla dziewczynek wybor jest ogromny

1 polubienie

No właśnie ja mam tak samo , ale bardzo lubię stamtąd rzeczy i żywność też

1 polubienie

No i nie ma takiego chaosu jak w Biedronce. Chociaż jeśli chodzi o biedronkę to z tej dady mięli fajne pieluchy tetrowe a ostatnio ich nie ma :cry::cry::cry:

No właśnie Jake jeszcze upolowałam na koniec sierpnia w tych namiotach na wyprzedaży :slight_smile:

1 polubienie

@Inka404 dokladnie :heart: w hm jakby nie ta płatna dostawa to naprawdę czasem są extra wyprzedaże i super jakość ubranek :smiling_face_with_three_hearts: ale teraz jednej rzeczy się nie opłaca zamawiać :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Noo właśnie słabo że z tego zrezygnowali

Ja mam pieluchy z Dady, ale takie grube. Super są, w lato traktujemy jak kocyk :sweat_smile::ok_hand:t2:

1 polubienie

Ale to są pieluchy tetrowe ?

Oni mieli jeszcze fajne flanelowe Ja kupiłam je w wakacje były w trójpaku

Ale to w biedronce kupowals ?

Tak. Technicznie to nie ja kupiłam tylko starsza kupiła dla młodszej bo były z kotami :wink::rofl::rofl::rofl:

Muszę zobaczyć czy u nas w biedronce sa bo szczerze to nigdy nie widziałam takich tetrowych z dada.

Wiesz co widzę je bliżej lata.

1 polubienie

Niee ? U nas były wlansie ale to było w okresie letnim

1 polubienie

Możesz je kupić na allegro :wink:
Nie wiem ile kosztują w Biedronce, ale na allegro ok. 25 zł za 3 szt.

1 polubienie

Oooo super zobaczę w takim razie

Ja mam właśnie też te flanelowe, bardzo przyjemne w dotyku i mięciutkie :heart: