Monitor Oddechu - 2026 r

:slight_smile: Dziewczyny doradźcie jakie monitory oddechu są aktualnie najlepsze na rynku? Czy w ogóle planujecie ich zakup, czy rezygnujecie ? Czy kupujecie używane monitory ?:slight_smile:

Nie powielamy wątków. 2026 dopiero jest od 2 tygodni i naprawde watpie zeby cokolwiek juz wyszlo nowego.
Za to wiem ze watkow o tym juz bylo sporo.
Jesli jakis watek jest staty to wystarczy odswiezyc go komentarzem i wtedy znowu piszemy co teraz wyszlo, co sie sprawdza a co jest modne ale niekoniecznie dobre.
Zajrzyj tu, poczytaj, bo watek stosunkowo swiezy.

5 polubień

Dziękuje i przepraszam nie widziałam.

Ja nie kupowałam nie czułam takiej potrzeby, pomimo że zostałam nastraszona przez neonatolog w szpitalu. Ale wiem że u niektórych się to sprawdza

1 polubienie

nie kupowałam i się nie przydało
spałam z córką razem w łóżku bo karmiłam piersią
a moją koleżankę denerwuję jak wyciąga dziecko to piszczy (jak zapomni wyłączyć przed wyciągnięciem)

1 polubienie

Mialam i totalnie się nie sprawdzil. Strata pieniedzy wedlug mnie.

2 polubienia

wątek powierlony ale ja w kwietniu rodziłam i kupowałam babysense 7 (teraz juz jest 8) do łóżeczka spoko, w dostawce uzywałam SNUZA zapiannay na pampersa. Przy pierwszym nie miałam, i spałam bardzo nerwowo, teraz zdecydowanie bardziej człowiek spokojniejszy był :slight_smile: + kamerka zwłaszcza jak spał w ciągu dnia w łóżeczku… to tak człowiek po prostu spokojniejszy :slight_smile: jak widzi na oczy :slight_smile:

1 polubienie