Mole atakują moją szafę

Najpierw miałam podzielone na 2 kupki koszulki które widziałam, że nosi, a druga to właśnie taka, których nigdy u niego nie widziałam.
Poczekały z 2 tygodnie, widzialam, że i tak po nie nie sięga to wytargałam :rofl:
Mogłabym zostawić je w spokoju, bo co mnie tam jego ubrania obchodzą, ale zyskałam tym polke na swoje rzeczy :rofl:

Fajnie, że dzięki temu zrobiłaś miejsce tylko dla siebie :rofl: dobry plan

Ja sprzątam garderobę męża jak go nie ma w domu :laughing: cyk w auto i pozbywam się bo żeby usłyszałabym że to się przyda tamto założy

1 polubienie

Ja robię tak samo hahahha

I dobrze :slight_smile:

Muszę też tak zrobbić :smiley:

A apropo moli moja mama mówi że liście laurowe są dla nich odstraszające żeby gdzieś włożyć w szafie

Ooo, tego akurat nie słyszałam

1 polubienie

Ja mam wrażenie że mama ma patent na wszytsko :laughing:

1 polubienie

Haha, chyba każda mama tak ma😄 Patent na wszystko i zawsze gotowa pomóc

Moja mama jest mistrzem w usuwaniu plam , ja mogę używać wsyztskich cudów świata i plamy zostają , mama weźmie do siebie i na drugi dzień oddaje czyściutkie

1 polubienie

moja teściowa ma ten sam patent😄 aż normalnie zazdroszczę

1 polubienie

No i to też jest dobre rozwiązanie :rofl::rofl:

Ja ostatnio popatrzyłam na to co się dzieje w garderobie i uświadomiłam sobie że toniemy w ciuchach. Jakaś maskara! A ja teraz po ciąży to i tak się prawie w nic nie mieszczę… :frowning:

Ja po pierwszej i drugiej ciąży musiałam zmienic garderobę. To znaczy wyrzucić stare rzeczy i kupić większe. Zwlaszcza spodnie.

To ja niestety też spodnie i bluzki poszły do wymiany :sweat_smile: Nic już nie leżało tak jak wcześniej…

U mnie to samo problem z ciuchami. Zawsze szkoda mi czegoś oddać, bo może jeszcze kiedyś się przyda albo… może schudnę i znowu się w to zmieszczę :sweat_smile:

Ja jakbym miała tak trzymać to nie dość że zagracilanym dom, to prędzej te ubrania mi wypłowieja :rofl: albo właśnie mole je zeżrą

Lepiej mieć mniej, ale używać :slight_smile:

Też tak mam z lepszymi rzeczami. Większość jednak mam z lumpeksu więc mi nie szkoda :grinning:

1 polubienie