🎄 Moje święta 2025 🎄

Na codzien to Ciocie dbaja o moje dziecko. Dzis moje dziecko zadbalo o Ciocie :heart: przebral sie za Mikołaja i poszedl do przedszkola z worem !

Kazda Ciocia dostala pakunek z pierniczkami :heart: bylo wzruszenie i przytulasy :heart:

1 polubienie

Zaczynam ukladac stroik na furtkę :heart: potem przyjdzie Fifi to poprzykleja :heart:
A na stol bedzie z zywej jodly ( zawsze robie korektę choinki :joy:)

3 polubienia

Fajnie, że pomyśleliście o Ciociach z przedszkola, z pewnością było im baardzo miło :pleading_face::smiling_face:
Piękny stroik :heart_eyes: wygląda jak ze sklepu.

Dzisiaj byla sesja swiateczna w przedszkolu :heart: powiem Wam ze ja naprawde jestem zauroczona ta placówka :heart:

1 polubienie

I dzis sie przejechalismy swiatecznym metrem !

Zgadzam się. Aldi mocno pozytywnie zaskakuje! Były też przepiękne drewniane zabawki :heart_eyes:

Ale ekstra! :heart_eyes: Super przedszkole! W sumie to nie spotkałam się z taką akcja w żadnej placówce.

Przyznawac sie, ktora zaraz bedzie pila kakao chrupiac radosnie pierniczki ?
Marchewki oddam mężowi hahahahahha

2 polubienia

U nas Elf psotnik wszystko zjadl :see_no_evil:
Ciekawa jestem reakcji :see_no_evil:

1 polubienie

A jak cenowo wychodzą. U mnie w okolicy żadnego nie ma, muszę sprawdzić gdzie jest jakiś.

Juz jest !

4 polubienia

Czy mąż jest zadowolony, że robi za renifera? :rofl::rofl:

I przepiękny wieniec zrobiłaś! :heart_eyes: Masz talent! I podejrzewam, że trochę cierpliwości też przy tym potrzeba :grin:

Piekny :wink: my mamy akurat kupiony na jarmarku i tez jest piekny

2 polubienia

Wkurzaja go dzwoneczki na szybie i kazal je zdjac :joy: ale tak to jest super, wszystkie dzieci pokazuja palcem na nas :heart::heart::heart:

1 polubienie

Ja ulozylam kompozycje ale pomagal mi Filip, kazal jeszcze ususzyc pomarancze i naprawde jestem pelna podziwu jego poczucia estetyki :heart:

A to jest prywatna placówka ?

Tak

To bardzo fajnie ! :heart_eyes::heart_eyes:

@Mamina @ewelkar899_wp.pl Dziewczyny mega macie te wieńce!
@Mamina jestem pełna podziwu, naprawdę super wyszedł i ten dodatek w postaci suszonej pomarańczy naprawdę mega pasuje, masz rację że Twój syn ma ogromne poczucie estetyki! Mały designer :smiling_face:

2 polubienia

Właśnie to co najbardziej przykuło mój wzrok to te pomarańcze! :heart_eyes: Masz super syna! :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie