🎄 Moje święta 2025 🎄

To może taka specjalna dla małych pomieszczeń :sweat_smile: dosuniesz do ściany i działa :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Ja nie mam ale siostra kupuje swojemu i chwali :wink:

Książeczki świąteczne albo takie z serii dotknij poczuj , Lego duplo, klocki magnetyczne smartmax zwierzątka. :wink:

No to może jakieś klocki ?

Ahh no tak magnetyczne jedynie pod okiem rodzica , przynajmniej u nas tak jest było i jest :wink:

Myślę, że zależy jakie. Podejrzewam, że można gdzieś znaleźć klocki magnetyczne w różnych rozmiarach, także tych większych

Jak pięknie! :heart_eyes: U mnie w mieście nie jest aż tak ładnie, ale też klimacik jest :grin:

1 polubienie

Na starym miescie dzis rozbłysła :christmas_tree:

Przejade sie moze w weekend :heart: chociaz w mikolajki beda pewnie tłumy

2 polubienia

U nas dzisiaj jest zapalenie choinki, z Mikołajami i grinchem​:hugs::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: pozniej wam wysle zdjęcia bo grinch bedzie pierwszy raz :sweat_smile:

Moses popatrz jeszcze na książeczki z Pucio, podobno fajne i rozwojowe.

1 polubienie

Babeczki tak btw to w Aldi od dziś sa mega zabawki w jak dla mnie przystępnych cenach :snowflake::snowflake::snowflake::christmas_tree: przeglądam gazetkę właśnie :mag::mag::mag::mag:

Ale śliczna!
Naprawdę zazdroszczę wam tych dekoracji i takiego świątecznego klimatu w mieście, u nas nie ma prawie nic :frowning:

Ty sie jeszcze dobrze zastanów co do przeprowadzki do tego domu :joy: bo moze jednak to Warszawa na Ciebie czeka, iluminacje w miescie, swiateczna komunikacja no i oczywiście JA ! :joy::heart:

W tym roku Grinch jest bardzo w modzie! :grin: Byłam dzisiaj w Pepco to połowa rzeczy jest z Grinchem! :sweat_smile:

1 polubienie

Jutro mają Mikołajki w przedszkolu :wink:
Strój z filcu :wink:

1 polubienie

To prawda :slight_smile: nieudalo mi sie zrobic zdjec :face_with_hand_over_mouth:

Aldi w tym roku pojawiły się na prawdę fantastyczne zabawki! Jestem pod wrażeniem i przyznaję, że chyba wszystkie zabawki kupiłam tam!
Od klocków magnetycznych po świetne, rozkładane książki z okienkami. Czekamy w sobote na pluszka obciążeniowego (zaproponowany też przez terapeutę w naszym przypadku)