Wrocław ? Rejsy po Odrze są super tymi ozdobionymi statkami !
Taaak ![]()
![]()
A jest jakiś wątek o przepisach i pomysłach na jedzenia świąteczne ? Bo szukam jakiś inspiracji na coś „ nowego „ i nie widziałam
Nic podobnego
Chyba nie ma, jest przepisy na ciasta , tam wstawilam moj przepis na piernik staropolski oraz pierniczki. W sumie to mozemy tu sie dzielic odkryciami na menu bo kazdy region inne rzeczy podaje na swieta
@_MamaKinga_1 jaka produkcja pierników
i jaki wielki kalendarz adwentowy ![]()
Jeżeli chodzi o wątek z przepisami to nie widziałam
możemy tutaj kontynuować ![]()
Jeju, większe miasta są tak super udekorowane!
U nas wyobraźcie sobie, że na „miejskim radiu” nawet się zaczęli kłócić, że choinka pod ratuszem jest żywa, a nie sztuczna i że jak to tak, skoro powinniśmy psów dbać o przyrodę ![]()
![]()
To u nas na rynku stoi chonika co z 1 str wgl nie ma galezi
przy transporcie chyba sie polamaly ![]()
Wszyscu mnie pytaja o prezenty dla dzieci i o ile dla 5 latka na luzie mam pomysly tak dla Kuby juz nie. Od nas dostanie pchacz, od mojej siostry sorter. Dziadkowie domagaja sie prezentu a ja nie mam pojecia co im powiedzieć
pomozecie ? Poltora roku chlopiec
Moze jakas mata muzyczna albo stoliczek edukacyjny ![]()
ARKA noego tez jest super zabawka ![]()
Mate ( pianinko) oraz stolik edukacyjny mamy po Starszaku. Mamy tez ten traktor z rolnikiem i zwierzatkami.
A klocki magnetyczne? Albo drewniane sensoryczne z mamabrum ? W ogóle sobie zobqcz na tę firmę mają super rzeczy dla maluchów ![]()
A klocki magnetyczne to nie dla starszych ? Bo ja kupilam dla Filipa to bylo oznaczenie 3+ i faktycznie slabo jakby wzial do buzi takiego magnetycznego klocka
Taaaak widzialam ta firme i maja super i piekne rzeczy ale strasznie drogie, a podobne i tez drewniane mozna kupic polowe taniej
Ja prosze o ksiazki.
Podsylam tytuly ktore mam na liscie do kupienia.
Jest teraz mnostwo ksiazeczek typu pop-up i dla maluchow i starszakow.
U nas ten jeździć scot and ride to obecnie ulubiona rzecz mojego mniejszego
Albo te książki to czytasz historię i naciska się odgłosy . My mamy wersję zwierzęta i maszyny rolnicze
Mamy hulajnoge bo dostal na urodzinki i narazie robi za pchacz hahah a te ksiazeczki tez mamy po starszaku, co prawda troche zmeczone zyciem ale dalej dzialaja i Kuba uwielbia je wciskac ! Moze te pierwsze ukladanki od Czu czu ? Ma ktos ?
Moze kuchnia drewniana , garki itp
Kuchnie kupilismy ale starszy to widział wiec pod choinkę odpada- bedzie na 2 urodzinki
A jaki budżet? ![]()
To od dziadkow, a oni i tak placa zq dodatkowe zajecia dzieci czy szczepienia płatne, wiec nie chce ich wykorzystywać. Prezenty na swieta dla dzieci zazwyczaj do 100zl