🎄 Moje święta 2025 🎄

U nas dziś też świąteczny szał! Mamy choinkę, robiliśmy girlandę na schody, nawet papier toaletowy mam w Mikołaja :sweat_smile: no i oczywiście jest też wianek :face_holding_back_tears:

@ewelkar899_wp.pl @Mamina piękne wasze wianuszki :partying_face:

2 polubienia

Twoj tez piekny :wink:
A papier super az zal byloby uzyc :rofl::rofl::rofl:

Fajna atrakcja dla dzieciaków ! U nas w Gdańsku na mikołajki jeździ taki stary tramwaj też udekorowany , muszę też się wybrać za rok

Chcialam taki papier i recznik papierowy, zawsze mialam ale w tym roku odpuscilam :joy:

Kuba tez robi pierniki !

2 polubienia

Halo sanepid! Pierniki stópkami robią!:sweat_smile::hugs:

Żal używać takiej srajtasiemki :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: a gdzie ten papier wgl dorwałaś ;)?

Najsłodszy pierniczek! :grin:

Ale u was fajnie świątecznie :christmas_tree::christmas_tree::christmas_tree: a my leżymy z gorączką i świąt nie widać :sneezing_face:

Na allegro :grinning::laughing:

1 polubienie

O i foremka do pierników w postaci stópki się trafiła :smiling_face_with_three_hearts:

O nieee ! Duzo duzo zdrowka :heart: przesylam moc energii :heart::heart:

1 polubienie

Ja widziałam taki nawet na temu :smiley:

Dziękuję bardzo na pewno się przyda :revolving_hearts:

Macie energię :upside_down_face: ja to się zebrać nie mogę do świątecznych dekoracji. Planuje maślane ciasteczka upiec w najbliższym czasie

Też podziwiam niektóre dziewczyny :grin: Ale u mnie chociaż dekoracje wyciągnięte- ale w tym roku jakoś wyjątkowo się z tym ociągałam :sweat_smile:

Powiem Ci, że ja się już tego nie mogłam doczekac :grinning: dał mnie też wszystkie światełka, pierdółki dodają domu takiej cieplej przytulnej armosfery :grinning:
Dziś piekliśmy pierniczki, a mąż lepiej pierogi :grinning::hugs:

My tez pieklismy dzisiaj pierniczki :heart: wyszlo nam calkiem sporo :see_no_evil: 113 szt :see_no_evil: jutro chcemy je dekorowac :slight_smile:
U nas ozdoby juz stoja na miejscu od tygodnia :slight_smile: zostal nam balkon… czekam na paczke z shein bo zamowilam fajne balony swiecace… jutro ma paczka przyjsc :slight_smile:

Mam w planach jeszcze te orzechy zrobic…

O nieee… dużo zdrówka :heart: przez to że śnieg kompletnie znikł i temperatura na plusie to jakoś ten nastrój świąteczny zszedł na drugi plan u mnie… nawet dekorowanie domu czy kolejne nowe ozdoby świąteczne jakoś nie sprawiają mi radości :confused:

1 polubienie

Zreszta ja juz mysle o dniu babci i dziadka :see_no_evil: przegladalam pinterest co dzieciaki moga zrobic :see_no_evil: