Ależ on apetycznie wygląda
musi być pyszne takie połączenie smakowe! ![]()
U nas dziś ruszyła druga partia pierniczków
Osioł wymiata ![]()
![]()
Najpiękniejszy z tego jest brzusio ![]()
![]()
Tak zdecydowanie ![]()
Osioł jest ekstra
Stoi , błyszczy , z bombkami każda z innej parafii ale dzieci się cieszą
A synek w oknie ma list do Mikołaja i przyszedł do mnie „ mamo Mikołaj nie zabrał mojego listu „
Nawet nie pomyślałam żeby go zabrać
więc powiedziałam żeby naszykował na parapecie smakołyki to może wtedy się zatrzyma i weźmie . Jak wróciliśmy ze spaceru to listu nie było , ciasteczka zjedzone nakruszone ( babcia weszła do domu jak nas nie było
) i powiedziałam że sprawdzę na kamerze kto był w domu . Na zdjęciu gdzie Mikołaj rozpoznał swój pokój
My dzisiaj kupilismy, Czekamy az sie rozlozy w ciepelku.
Tym razem nie kupilismy typowej bomby bo podobaja mi sie mega ale niepraktyczne bo mamy stosunkowo maly salon i ciezko pozniej usiasc przy stole nie zahaczajac o choinkę
wiec w tym roku w miarę szczupla, smialam sie ze to choinka na redukcji ![]()
Jutro ubieramy !
Czekamy na fotorelacje !
Super
pięknie to wyszło
jest klimat , czuć go na tym zdjęciu ![]()
![]()
Chciałam to samo napisać
też jak bym poczuła zapach przez ekran
wygląda pysznie ![]()
Ja wczoraj miałam spotkanie z sąsiadkami, siedzialam z nimi do 1
ale było bardzo fajnie i w ramach jakiś “aktywności” robiłyśmy takie oto gwiazdeczki ![]()
Jest i ona.
Zamysl dalej mi sie mega podoba bo jeest bialo zlota, przezeoczyste sople i sniezynki oraz kokardki czerwone.
Ale jednak wolalam taka typowa bombe
ta jesy jednak mniej ksztaltna.
Świetny wątek - lepsze inspiracje niż na pintereście!
Jakie urocze te gwiazdki ![]()
@Mamina te czerwone kokardki dodają mega uroku ![]()
Kurcze no te choinki żywe Faktycznie mają coś w sobie. Denerwują mnie jednak pod tym względem że masz piękne bombki, zawiesisz na gałązce a ta gałązka zaraz na dół opada. Już się w zeszłym roku zastanawiałam czy jakaś żyłka tych gałązek nie przywiązać nie było widać a koncoweczki gałązek by były pięknie w górę ![]()
kokardki uwielbiam ![]()
Ja już weszłam dzisiaj w świąteczny klimat. Moja córka tańczyła w przepięknym przedstawieniu pt Opowieść wigilijna wszystkie dzieci ze wszystkich grup, tańczącej, śpiewającej i teatralnej oddaliły taką robotę że głowa mała. Naprawdę nie umywalo się to do spektaklu w teatrze. Stroje, dekoracje i w ogóle wszystko no powiem wam ze wszyscy byli pod wielkim wrażeniem, ja nie wiem jak można mieć taki łeb żeby coś takiego wymyśleć. Naprawdę już pomijając że moje dziecko tam tańczyło to było naprawdę coś pięknego
Super te wasze choinki ja nadal nie przekonałam reszty i będzie sosnowa
ciekawe jak to wyjdzie ![]()