Widziałam w Action dużo fajnych dekoracji, światełek i ozdób. Przymierzam się tam wybrać i coś kupić do dekoracji
U Was jeszcze cos jest ? U nas puste półki ! A jak chciałam kupic koperte na karte podarunkowa ktora widzialam w pepco to okazalo sie ze wszedzie sie sprzedaly w 2 dni ![]()
Wyglądał jak prawdziwy. On ma już 4 lata ale dalej się trzyma. Pudełka posklejane na to tapeta samoprzylepna i styrodur na wierzch. Co roku stroi sale na mikołajki a później w święta stoi u pani sołtys w salonie i niektórzy się zastanawiają czy to murowane jest ![]()
![]()
O jak pięknie
świetnie to wygląda
fajny miałaś pomysł z tymi pisakami:slightly_smiling_face:
No nieźle
dużo czasu zajęło Ci przygotowanie go?
Ale to obłędnie wygląda ![]()
możesz być z siebie mega dumny abo to jest istne arcydzieło
nic dziwnego ,że ma takie branie ![]()
cudoooooo
Też chciałam kiedyś zrobić ale jakoś brakuje mi weny twórczej i nie za bardzo wiem jak się za to zabrać , robi robotę naprawdę wygląda bardzo realistycznie i sama zwątpiłam czy to sztuczny czy prawdziwy
Tak no 4 dobre popołudnia tak myślę z 16-18 godzin.
Tez miałam chwile zwątpienia jak zaczęłam go robić ![]()
zdjęcie nie wyraźne ale nie mam innego, tutaj jeszcze tak nawet nie miał
Kurczę ale żeby takie fajne dekoracje zrobić to trzeba mieć trochę miejsca w domu/mieszkaniu ![]()
Zaczely sie u Was juz Jasełka ?
U nas wystep dzisiaj ![]()
Filip bedzie Krolem Kacprem ![]()
Nooo ja robię wszystko w garażu. Raz że jest miejsce a po drugie mam tam wszystkie niezbędne narzędzia ![]()
![]()
U nas 27 grudnia sie zaczyna maraton ![]()
Wow super
![]()
Ale wyglada pieknie ![]()
Wygląda smakowicie
Wygląda nieźle
On mi pachnie przez ekran
mmmmmm uwielbiam polaczenie piernikowo pomaranczowe ![]()
Jeszcze bym nadziała przez strzykawkę konfitura z pomarańczy ale syn zjadł ![]()
U nas nie Jasełka ale jest przedstawienie w przedszkolu 18 grudnia