🎄 Moje święta 2025 🎄

Widziałam w Action dużo fajnych dekoracji, światełek i ozdób. Przymierzam się tam wybrać i coś kupić do dekoracji

1 polubienie

U Was jeszcze cos jest ? U nas puste półki ! A jak chciałam kupic koperte na karte podarunkowa ktora widzialam w pepco to okazalo sie ze wszedzie sie sprzedaly w 2 dni :laughing:

Wyglądał jak prawdziwy. On ma już 4 lata ale dalej się trzyma. Pudełka posklejane na to tapeta samoprzylepna i styrodur na wierzch. Co roku stroi sale na mikołajki a później w święta stoi u pani sołtys w salonie i niektórzy się zastanawiają czy to murowane jest :rofl::rofl:

O jak pięknie :heart_eyes: świetnie to wygląda :heart_eyes: fajny miałaś pomysł z tymi pisakami​:slightly_smiling_face:

1 polubienie

No nieźle :sweat_smile: dużo czasu zajęło Ci przygotowanie go?

1 polubienie

Ale to obłędnie wygląda :heart_eyes::wink: możesz być z siebie mega dumny abo to jest istne arcydzieło :star_struck: nic dziwnego ,że ma takie branie :boom::wink: cudoooooo

1 polubienie

Też chciałam kiedyś zrobić ale jakoś brakuje mi weny twórczej i nie za bardzo wiem jak się za to zabrać , robi robotę naprawdę wygląda bardzo realistycznie i sama zwątpiłam czy to sztuczny czy prawdziwy

1 polubienie

Tak no 4 dobre popołudnia tak myślę z 16-18 godzin.

Tez miałam chwile zwątpienia jak zaczęłam go robić :rofl::rofl: zdjęcie nie wyraźne ale nie mam innego, tutaj jeszcze tak nawet nie miał

2 polubienia

Kurczę ale żeby takie fajne dekoracje zrobić to trzeba mieć trochę miejsca w domu/mieszkaniu :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Zaczely sie u Was juz Jasełka ?
U nas wystep dzisiaj :heart:
Filip bedzie Krolem Kacprem :heart:

1 polubienie

Nooo ja robię wszystko w garażu. Raz że jest miejsce a po drugie mam tam wszystkie niezbędne narzędzia :blush::blush:

U nas 27 grudnia sie zaczyna maraton :upside_down_face:

Piernik z pomarańczą :upside_down_face::smiling_face:

4 polubienia

Wow super :star_struck: :christmas_tree:

Ale wyglada pieknie :wink:

Wygląda smakowicie

Wygląda nieźle

On mi pachnie przez ekran :heart: mmmmmm uwielbiam polaczenie piernikowo pomaranczowe :heart:

Jeszcze bym nadziała przez strzykawkę konfitura z pomarańczy ale syn zjadł :sweat_smile:

U nas nie Jasełka ale jest przedstawienie w przedszkolu 18 grudnia