O kurczę to u Ciebie faktycznie jest cieplutko! U nas w ciągu dnia 19 stopni, na noc 21
i tak jak 6 postawimy tak do stycznia postoi ![]()
![]()
Nooo, pewnie w tym tkwi problem ![]()
![]()
O jak ładnie…. To naklejki?
U nas będzie żywa
ale jeszcze nie ubraliśmy ![]()
Nie , narysowałam pisakiem kredowym ![]()
Ale czaderski. Moje marzenie. Boje się, żeby mnie mąż z domu wygonił za coś takiego
@Kiniawes a jak długo potem jeszcze wam stoi ? Nie opada ?
@Mamina To prawda zapachu prawdziwej choinki nic nie przebije
.Można mieć najpiękniejszą sztuczną ale to wchodzenie do domu jak pachnie żywicą i świeżym lasem daje zupełnie inny klimat. Sam wybór z całą rodziną choinki to jest część magii świąt ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak pięknie
z początku myślałam, ze to naklejki ![]()
![]()
spróbuję z synem coś stworzyć na oknie , myślę że będzie zachwycony tym pomysłem ![]()
Mam nadzieję, że nie opadnie, ale od kiedy jestem z moim mężem a to będzie już 8 lat to zawsze mamy żywa i jak w grudniu ozdabiamy tak do stycznia stoi elegancko
żywa ścięta w podstawce i tylko regularnie podlewamy
temp w domu w ciągu dnia 19 stopni w nocy 21:grinning:
Bardzo ładnie tak w moim stylu ![]()
Oooo to tak jak my nie lubicie , zbyt ciepło w domu
ja też lubię taka temp
raczej jak to Wasza już dłuższa tradycja , to na pewno będzie długo cieszyć oko ![]()
![]()
Super to wygląda
piekna ta ozdoba, ja uwielbiam ten czas… pogoda nie rozpieszcza, więc chociaż dekorując dom mozna sobie nieco uprzyjemnić ten czas… jako, ze mamy w domu nowego kotka musimy ostrożnie dobierać dekoracje. jedne z lampek choinkowych zostały przegryzione i wylądowały w koszu
uzupełnię swój post póxniej o moje tegoroczne zakupy.
Czekam na efekty !![]()
Czemu miał by cię wygonić ? Chyba ładny jest bo ma wzięcie. Zrobił furorę na Mikołajkach i teraz centrum wypożycza go odemnie na musical,opowieść wigilijna, ![]()
dumna z siebie jestem powiem wam ![]()
![]()
Na Mikołajkach wystrój sceny był taki (kominek też robiłam z pudełek
) jak wam się podoba ?ale szczerze tam jeszcze w kominku są drewienka i świeczka pod spodem niestety tego nie widać
U mnie dodatkowo kupuję olejek sosnowy albo jodłowy i tak kropne nim raz na kilka dni hihihi
Super ![]()
od razu czuć ten klimat
mi bardzo się podoba i podziwiam cię za pomysłowość ![]()
Totalnie mój styl. Mi się coś takiego mega podoba i zawsze jak widzę jak ktoś coś takiego robi to uważam że ma fest talent
A czemu miałbym nie pogonić No cóż mój mąż jest raczej grinchem i on nie lubi takich rzeczy i tylko przewraca oczami
Wygląda ekstra!
Miałaś świetny pomysł, żeby samemu skleić taki kominek!
Jeszcze z palącą się świecą musiał dawać niesamowity efekt! ![]()