🎄 Moje święta 2025 🎄

O kurczę to u Ciebie faktycznie jest cieplutko! U nas w ciągu dnia 19 stopni, na noc 21 :grinning: i tak jak 6 postawimy tak do stycznia postoi :face_holding_back_tears::partying_face:

Nooo, pewnie w tym tkwi problem :upside_down_face::face_with_peeking_eye:

Narazie tylko jedno okno :crossed_fingers:

4 polubienia

O jak ładnie…. To naklejki?

U nas będzie żywa :blush: ale jeszcze nie ubraliśmy :slight_smile:

Nie , narysowałam pisakiem kredowym :wink:

Ale czaderski. Moje marzenie. Boje się, żeby mnie mąż z domu wygonił za coś takiego

@Kiniawes a jak długo potem jeszcze wam stoi ? Nie opada ?

@Mamina To prawda zapachu prawdziwej choinki nic nie przebije :heart:.Można mieć najpiękniejszą sztuczną ale to wchodzenie do domu jak pachnie żywicą i świeżym lasem daje zupełnie inny klimat. Sam wybór z całą rodziną choinki to jest część magii świąt :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::christmas_tree::christmas_tree:

Jak pięknie :blush: z początku myślałam, ze to naklejki :face_with_hand_over_mouth::heart_eyes::heart_eyes: spróbuję z synem coś stworzyć na oknie , myślę że będzie zachwycony tym pomysłem :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Mam nadzieję, że nie opadnie, ale od kiedy jestem z moim mężem a to będzie już 8 lat to zawsze mamy żywa i jak w grudniu ozdabiamy tak do stycznia stoi elegancko :grinning: żywa ścięta w podstawce i tylko regularnie podlewamy :grinning: temp w domu w ciągu dnia 19 stopni w nocy 21​:grinning:

Bardzo ładnie tak w moim stylu :smiling_face_with_three_hearts:

Oooo to tak jak my nie lubicie , zbyt ciepło w domu :blush: ja też lubię taka temp :blush: raczej jak to Wasza już dłuższa tradycja , to na pewno będzie długo cieszyć oko :blush::christmas_tree:

Super to wygląda

piekna ta ozdoba, ja uwielbiam ten czas… pogoda nie rozpieszcza, więc chociaż dekorując dom mozna sobie nieco uprzyjemnić ten czas… jako, ze mamy w domu nowego kotka musimy ostrożnie dobierać dekoracje. jedne z lampek choinkowych zostały przegryzione i wylądowały w koszu :frowning: uzupełnię swój post póxniej o moje tegoroczne zakupy.

Czekam na efekty !:slight_smile:

Czemu miał by cię wygonić ? Chyba ładny jest bo ma wzięcie. Zrobił furorę na Mikołajkach i teraz centrum wypożycza go odemnie na musical,opowieść wigilijna, :grin::grin: dumna z siebie jestem powiem wam :grin::grin:
Na Mikołajkach wystrój sceny był taki (kominek też robiłam z pudełek :sweat_smile:) jak wam się podoba ?ale szczerze tam jeszcze w kominku są drewienka i świeczka pod spodem niestety tego nie widać

3 polubienia

U mnie dodatkowo kupuję olejek sosnowy albo jodłowy i tak kropne nim raz na kilka dni hihihi

Super :star_struck::christmas_tree: od razu czuć ten klimat :christmas_tree: mi bardzo się podoba i podziwiam cię za pomysłowość :heart_eyes:

1 polubienie

Totalnie mój styl. Mi się coś takiego mega podoba i zawsze jak widzę jak ktoś coś takiego robi to uważam że ma fest talent

A czemu miałbym nie pogonić No cóż mój mąż jest raczej grinchem i on nie lubi takich rzeczy i tylko przewraca oczami

1 polubienie

Wygląda ekstra! :heart_eyes: Miałaś świetny pomysł, żeby samemu skleić taki kominek! :grin: Jeszcze z palącą się świecą musiał dawać niesamowity efekt! :heart_eyes: