Ja w weekend byłam u teściowej i ona nam dała choinkę ( podcinała w ogródku). W tym roku żywy świerk będzie. Pachnie pięknie. Wyślę fotę jak już ubiorę
Ale akcja !
W drugi dzień świąt zawsze chodzilismy do mojej siostry, bo jej maz ma dzien później urodziny.
No ale od kiedy nie mam kontaktu z rodzicami to po prostu tam nie chodzilismy.
Bardzo mi bylo zle wlasnie w takich momentach, ze swieta w sumie spedzam z rodziną mezw i w ogole.
Wczoraj pisze do mnie siostra, ze zapraszaja na ibiad i ciasto w drugi dzien swiat.
Odrazu zapytalam: a rodzice ?
Otoz ojciec pracuje a matka powiedziala jej ze sama nie przyjedzie.
Ok matka nie ma prawda ale Warszawa jest swietnie skomunikowana – dojazd trwa 40minut autobusem ale rodzice Lukasza mieszkaja na tej samej dzielnicy i naprawde moglaby jechac z nimi autem.
Jak widac woli sie uchlac w samotnosci a dla mnie to i lepiej. Filip sie bardzo ucieszyl ze znowu zobaczy dzieci ![]()
Juz sie nie moge doczekac tych swiat ![]()
Bedzie magicznie i spokojnie ![]()
@Ma_gorzata_Ksi_ek @Michaska tak chyba najbardziej popularna to jodła? Tak mi się wydaje. Ja jeszcze nie mam choinki. Muszę męża wysłać może w tym tygodniu pojedzie ![]()
@Kargaw jodła jest bardziej kształtna, ma miekksze igly wiec latwiej sie ubiera i nie gubi tak igiel.
Swierk za to baaaardzo pachnie
Zaraz Wam pospamuje fotkami spod choinki
uwielbiam te chwile, koty i dzieci pod choinką, ja z kubkiem kawy wpatrujaca sie w swiatelka ![]()
A wasz kot nie skacze wam po choince ?
Nie. Podchodza, wachaja. Czasem nawet łapka bujną bombke. Ale to tyle.
Piękny kociak ![]()
Wygląda trochę jak AI. Dałaś dobre zadanie. Córka wczoraj dostała wielką księgę kotów. Będziemy teraz weryfikować jakiej to rasy
Zdjecia inspirowane sa tym co zobaczylam w necie, choc z kotem to czysty przypadek ![]()
A tak btw to nie jest kot syberyjski
Nie
I na tym zdjeciu nie ma podstawowych cech rasy jak np pedzelki na uszach
To mam jej kazać szukać dalej ![]()
![]()
![]()
Nawet nie masz pojęcia jaką radochę sprawiasz ![]()
O jacie ale mruczek ,.ladne ujęcie ![]()
Hihi swierka nie polecam kiedys tata kupił i świat nie doczekał bo igły obleciały , a ze w mieszkaniu ciepło i stał kolo grzejnika to były bombki i swiatelka na hahhah rogolce jak to mówił , wiecie taka drewniana do mieszania kiedys była ![]()
Kot wymiata ![]()
możesz to zdjęcie dać do ,kota miesiąca, czy coś takiego hihi. No świerk jest też sztywny a sosna ma znów długie igły. Ale każda coś w sobie ma
Piękne foteczki ![]()
![]()
Ja i mój telefon nie mamy takiego drygu ![]()
Rasa kociaka - strzelam że norweski leśny? ![]()
A drugi nie wiem ![]()
Maine Coon?