Mleko modyfikowane - jakie i dlaczego?

Wychodząc ze szpitala poradziłam się lekarz, które mm kupić dziecku żebym miała w domu. Powiedziała, że bebilon lub nan. Ważne aby było w składzie dha lub ha. Ze względu, że kupiłam synowi kilka butelek gotowego mleka nan 1 to kupiłam puszkę takiego samego skoro zaproponowala je lekarz ze szpitala. Na szczęście nie musiałam jeszcze podawać jego dziecku.

przy córce od 9 miesiąca podawałam bebico 

Mój poerwszy był na nutramigenie a później enfamil ale było bardzo drogie i przeszliśmy na Nan . 

Ja już nie zmieniałam córce i od początku jest na Bebilonie, chociaż najtańsze też nie jest. Ale zawsze kupuję online, bo jest zdecydowanie taniej niż w aptece stacjonarnie. 

a mi sie wydawało ze te mleka w podobnych cenach chyba bebiko nieco tańsze ale chyba też nie wiele 

My karmimy się do tej pory humana. Wiem, ze w składzie ma olej palmowy, ale młodemu tak podpasowalo, ze za Chiny nie chciał pic innego mleka. Próbowałam z enfamilem i bebiko pro +. Nie chciał wypić i miał taki żal, że skomlał dopóki nie dałam mu znowu humany hah ;) Ogólnie nie bylo żadnych problemów brzuszkowych ani nic. Kupowalismy 1 na Allegro bo wychodziło 10 zł taniej, a dwojke już w rossmanie bo fajna cena z karta rossne 37,99

My używaliśmy na początku Bebilon ha, bo takie było w szpitalu, a później Bebilon prosyneo, bo wychodziło sporo taniej, a skład też dobry 

Ja czasem też wyhaczę jakąś promo w rossmanie np na czujesz klimat wychodziło mnie po 36 zł a normalnie kosztyje tam koło 70. 

no właśnie trzeba troche śledzić te promocje bo czasami są niezłe okazje ;) ja ostatnio tak obiadki znalazłam;)

Aniss teraz jak wróciłam do pracy to tak cięzko wszystko ogarniać...

Ale na zalando małej udało mi się kupić buty pumy za 54 zł. 

idziemka super, fajna sprawa i fajna promocja.

faktycznie ciężo poogarniać się jak wraca się do pracy, ale jeśli jest jakakolwiek pomoc ze strony dziadków czy ogólnie rodziny to super.

idziemka ty pracujesz już? rany jak dajesz rade ze wszystkim;)

a buciki to juz na wiosnę kupywałaś?

Korzystalyscie z kuponu -50% w listopadzie w aplikacji rossman na produkty „czujesz klimat?„ Ciekawa jestem czy w tym roku również będzie ten kupon, bo zapasy się kończą 

Ale do listopada daleko;/ ja nie zalapalam sie na promocje bo przegapilam ale moglo by sie cos pojawic ;)

Ja też nie korzystałam z tej promocji bo końcem listopada moje myśli były skierowane w stronę porodu. W tym roku pewnie będę czatować :D

Córka pije Nan Opti pro, w Biedronce często są promocje przy zakupie dwóch opakowań. A co do tej promocji w Rossmannie to też czekam aż sie pojawi w tym roku :D 

Dawałam little step dziecku dostepne było w rosmanie auchanie i biedronce co było dla mnie na plus

ja jak przestanę karmić to chyba zacznę od bebiko 

Ja chyba zostanę przy tym nan opti pro plus. Córka to pije, nic się nie dzieje po tym świec nie będę kombinować 

My obecnie pijemy Bebiko wcześniej Bebilon pepti ze względu na skazę białkowa