Tu już ktoś kiedyś pisał , że to jest to samo bo rozmawiała ta osoba z tymi przedstawicielami tych firm bo mleka przynosili do szpitala , w którym pracowała . NIe pamiętam kto to pisał, ale wiem, że już ktoś to potwierdził
Skład Bebilon i Bebiko jest rzeczywiście praktycznie identyczny, choć mój syn lepiej toleruje Bebiko, więc czymś się jednak różni, ale to pewnie minimalne różnice. Ale różnica w cenie za to spora. Obecnie mały pije już Bebiko 3.
Bebiko wydaje mi się najlepsze jak w na początku dokarmiałam to bebiko nam się sprawdziło.
Średniak też był na bebiko. Wybrałam to mleko ponieważ mają opcję od razu z kleikiem ryżowym a na tym najbardziej mi zależało. Dzięki temu był bardziej syty, ładnie spał. Bo gdy próbowałam sama do mleka dodać kleikiem to kiepsko mi to wychodziło, zawsze za gęste.
Nam cały czas najbardziej odpowiada Bebilon, dobrze, że promocja w doz ciągle trwa, bo majątek bym wydała.
To bardzo drogie mleko
Ciekawa dyskusja, okazała się przydatna)
My mieliśmy Capri care skład super :) jakość super gdyby nie fakt że ja wysypało po tym mleku pewnie piła by je do dziś zamawialam je online :)
U nas się sprawdza córka go pije
my jeszcze przed wyborem pierwszego mleka, aczkolwiek mam nadzieję ze nie bedzie potrzebne
Aniaa to polecam.Ci Bebiko pro plus zapytaj Pediatrę myślę że powie Ci że jest to dość dobre jakościowo i składowo mleczko :)
potwierdzam, u nas pediatra też to bebiko polecała.
tez dawałam to mleko czasami córką i jadły ładnie. warto przetestowac
Warto poczytać też opinie w Internecie ja właśnie w internecie trafiłam na to mleko i u nas wypadło rewelacja :)
Warto przetestować bo córce prawie żadne nie smakowało
tak też uważam że warto testować, żeby wrobić sobie zdanie i sprawdzić czy odpowiada dziecku
Nie ma się co dziwić te mleka nie mają dobrego smaku :)
U nas sprawdza się Bebilon, poleciła mi położona, w DOZ stacjonarnie można kupić go w dobre cenie.
My używamy bebilon profutura takie mieliśmy w szpitalu i zostaliśmy przy nim.
U nas zwykle Bebiko. Córka odrazu zaakceptowala smak. Zresztą tylko czasem dostaję. Raz dziennie albo i rzadziej.