Oj to u mnie teraz podgrzewać się sprawdza tylko do sterylizacji smoczków :D rzadko kiedy go używałam do podgrzania. Moi teraz jedzą już normalne rzeczy, słoiczki były bardzo rzadko a znów do picia mają tylko wodę to wolą ją w takiej temperaturze pokojowej.
Nie pomyślałabym by sterylizować smoczki w podgrzewaczu :D
A do jakiej temperatury można go ustawić z ciekawości :) ?
Pati tw podgrzewacze maja rozne trybybpracy rowniez funkcje sterylizacji gdzie mozna wlasnie sterylizowac butelki czy smoczki;)
Jak ktos uzywa sporadycznie butelki to jest fajna funkcja albo na szybkie podgrzanie tylko trzeba uwazac aby sie nie poparzyc;)
Ale jak ma sie wiecej butelek karmi sie mm to lepszy juz sterylizator bo wiecej pomiesci butelek smoczkow za jednym razem wysterylizuje wszystko;)
O ja też nie wiedziałam że można sterylizowac w podgrzewaczach :)
Można, można sterylizować w podgrzewaczach, a podgrzewacz Lovi to dla mnie było jedno z najlepszych do tego narzędzi, np. żeby wysterylizować coś na szybko. Najpierw najczęściej używaliśmy funkcji utrzymywania temperatury wody, a potem szybkiego grzania, bo jak mały zaczął pić mleko tylko 2 razy dziennie, to już się nie opłacało ciągle go trzymać włączonego. Tylko funkcji rozmrażania nie użyłam nigdy.
Chyba w większości podgrzewaczy jest funkcja sterylizacji ;)
No to faktycznie fajna sprawa :) Widać wielofunkcyjne i przydatne urządzenie :)
oj tak mi najłatwiej i najszybciej w podgrzewaczu sterylizować
Ja też lubiłam w podgrzewaczu sterylizawać, szkoda że mi się zepsuł bo teraz by mi się przydał do podgrzewania mleka dla syna i szybkiej sterylizacji
W niektórych pojemnikach od smoczkow też można sterylizować smoczki w mikrofalówce
Justys masz racje canpol ma taka możliwość sterylizacji w tych kapsulach ;) jestvtaka informacja na opakowaniu;)
ll!a mi tez się właśnie zepsuł podgrzewacz , a często nas ratował.. No ale już nie kupowałam , bo jakos daliśmy my rade bez. Na pewno kupię nowy jak się drugie urodzi ;)
Justys właśnie widziałam taka opcje, ale jakoś nigdy nie skorzystałam z takiego sposobu..
Ja wszystko nowe stara metoda strerylizowalam bo nie miałam pojęcia że w podgrzewaczach można :)
Ja widziałam, że można sterylizować w kapsułkach od smoczkow canpol i avent. Ale nie próbowałam bo mam sterylizator
Metody sterylizacji w kapsułce tych smoczków Canpol użyłam może z dwa razy. Rzeczywiście może to być przydatne, jak się nie ma podgrzewacza pod ręką, ale jest mikrofalówka.
Lisza nie martw się ja tez sterylizowałam stara metoda, bo zawsze zapominałam, ze podgrzewacz Ma taka funkcje ;)
To ja sterylizuję smoczki razem z butelkami w sterylizatorze, takim do mikrofali
Ja w kapsulach chyba raz sterylizowalam w podgrzewaczu kilka razy jak nie mialam az tylu butelek i smovzkow potem juz sterylizator sie najlepidj sprawdzal;)
A to ja nigdy nie próbowałam sterylizować w tych kapsułach :) W garnku wygotowałam zawsze :)
W garnku pewnie wygodniej ;)