Mleko krowie

Tym podgrzewaczem wszystko podgrzejesz dziecku;)

Mi też się wydaje że da radę skoro jest wielofunkcyjne urządzenie bo czemu by nie 

hehe;) ja pisałam zę na swieta musiałam rozgrzać czekolad na krem;) i co sprawdizły sie woreczki na mleko i podgrzewacz;) 

Aniss świetny pomysł;) 

Aniss super pomysł na wykorzystanie tego sprzętu, jednak się przydaje nie tylko do dzieci:D

Oo naprawdę super pomysł, skorzystam z niego również.

Ten podgrzewacz można naprawdę wykorzystać do różnych rzeczy ma duży potencjał 

Ooo wow przyda się na przyszlosc , ale nie wpadłabym na to 😅😅

u mnie stoi ciągle podłączony bo albo woda na mleko albo obiadek albo jak coś robi eto też wykorzystam;) już musy tez rozmrażałam w nim i mega się sprawdza

Podgrzewacz bardzo przydaje się w domu ;)

JA AN TYM ETAPIE TO NAJCZĘŚCIEJ ODMRAŻAM JAKIEŚ JEDZONKO DLA SYNKA, ALBO PODGRZEWAM W NIM. BO MLEKA NARAZIE NIE CHCE 

Ja oddalam u mnie nie sprawdził się w niczym. Bardzo wolno się podgrzewal, nie trzymał temp, a poza tym zaczelam potem karmic modyfikowanym 

O świetny pomysł z tą czekolada . Ja podgrzewacza nie posiadam , ale fajna sprawa, widać przydaje się nie tylko do butli na mleko ;)  w sumie świetny pomysł bo mi ciagle herbata wystyga a lubię pic ciepła to zawsze można w nim trzymać xD 

jest takie coś fajne na herbatę kubek z podgrzewaną podstawką i cały czas masz ciepła herbatę

Ja mam dzbanek na herbatę z podgrzewaczem ;) ale rzadko uzywam

A ja nigdy nie miałam ,ale często podgrzewałam swoje ściągnięte mleko. Podgrzewacz pewnie dobry podgrzać soczek starszemu dziecku :) 

U mnie podgrzewacz sie sprawdza super sprawa ciągle mam podlaczony fajnie trzyma temperaturę :) 

syll a jakiej miałaś firmy? u mnei przyznam ze szybko podgrzewa bo ma różńe tryby pracy a też jak wiem zę za jakis czas bedzie mleko to butelke z woda wstawiam wczesniej;)

Dobrze jeżeli można ustawić sobie odpowiednią temperaturę.  Miałam taki z pokrętłem i cyframi to byli trzeba ustawiać na wyczucie. Wystarczyło trochę przekręcić i woda była za gorąca lub za zimna. 

My mamy z canpola i się dobrze sprawdza :)