Tym podgrzewaczem wszystko podgrzejesz dziecku;)
Mi też się wydaje że da radę skoro jest wielofunkcyjne urządzenie bo czemu by nie
hehe;) ja pisałam zę na swieta musiałam rozgrzać czekolad na krem;) i co sprawdizły sie woreczki na mleko i podgrzewacz;)
Aniss świetny pomysł;)
Aniss super pomysł na wykorzystanie tego sprzętu, jednak się przydaje nie tylko do dzieci:D
Oo naprawdę super pomysł, skorzystam z niego również.
Ten podgrzewacz można naprawdę wykorzystać do różnych rzeczy ma duży potencjał
Ooo wow przyda się na przyszlosc , ale nie wpadłabym na to 😅😅
u mnie stoi ciągle podłączony bo albo woda na mleko albo obiadek albo jak coś robi eto też wykorzystam;) już musy tez rozmrażałam w nim i mega się sprawdza
Podgrzewacz bardzo przydaje się w domu ;)
JA AN TYM ETAPIE TO NAJCZĘŚCIEJ ODMRAŻAM JAKIEŚ JEDZONKO DLA SYNKA, ALBO PODGRZEWAM W NIM. BO MLEKA NARAZIE NIE CHCE
Ja oddalam u mnie nie sprawdził się w niczym. Bardzo wolno się podgrzewal, nie trzymał temp, a poza tym zaczelam potem karmic modyfikowanym
O świetny pomysł z tą czekolada . Ja podgrzewacza nie posiadam , ale fajna sprawa, widać przydaje się nie tylko do butli na mleko ;) w sumie świetny pomysł bo mi ciagle herbata wystyga a lubię pic ciepła to zawsze można w nim trzymać xD
jest takie coś fajne na herbatę kubek z podgrzewaną podstawką i cały czas masz ciepła herbatę
Ja mam dzbanek na herbatę z podgrzewaczem ;) ale rzadko uzywam
A ja nigdy nie miałam ,ale często podgrzewałam swoje ściągnięte mleko. Podgrzewacz pewnie dobry podgrzać soczek starszemu dziecku :)
U mnie podgrzewacz sie sprawdza super sprawa ciągle mam podlaczony fajnie trzyma temperaturę :)
syll a jakiej miałaś firmy? u mnei przyznam ze szybko podgrzewa bo ma różńe tryby pracy a też jak wiem zę za jakis czas bedzie mleko to butelke z woda wstawiam wczesniej;)
Dobrze jeżeli można ustawić sobie odpowiednią temperaturę. Miałam taki z pokrętłem i cyframi to byli trzeba ustawiać na wyczucie. Wystarczyło trochę przekręcić i woda była za gorąca lub za zimna.
My mamy z canpola i się dobrze sprawdza :)