Mleko krowie

Ja zawsze myje szczotka do butelek i co jakiś czas je wymieniam. Butelki też wymieniałam kiedy pojawiały się zarysowania.

Ja lubiłam z rossmanna z babydream ,ale jakiś czas długo nie mogłam jej dostać. Fajna bo ma taką gąbeczkę :) 

Patrycja wiem o której mówisz kiedys zastanawiałam się nad nią ale nie wiedziałam jak ta gąbeczka się sprawdzi :) 

U nas najlepiej się ona sprawdzała :)

Ja od dawna używam szczotka z canpol taka z gąbeczka. Ta z babydream jest podobna ?

Ja do dokładnego umycia wypustek w smoczku butelki używam szczoteczki do mycia rurek. Wielkościowo jest w sam raz i dokładnie je domywa ;p 

Justys tak podobna jest :) 

ja wczesniej kupowałam różnych firm ale one szybko mi sie psuły;/ w efekcie postawiłam na gąbke nawet myslałam o takich aventa czy brownsa wydawały sie solidniejsze ale i cena wyższa;/

Taki zestaw z babyono jest bardziej przydatny bo są końcówki do rurek. Ja dokupilam różnej długości z canpol. 

Ja chyba tez miałam z babyono do smoczków. ;) 

Aniss ja i tak wymieniałam co jakiś czas , wiec nie zwracałam uwagi czy mi się niszczy ;). jakiś mam wrażenie , ze te gąbki po jakimś czasie są fuj ;) 

Mamuska to tak samo jak z gąbkami do mycia naczyń tez wymieniany bo są fuj :) tak samo szczotki wymieniamy bo ile można używać taka mimo ze wyglada dobrze :)

No dokładnie ;) Gąbki do mycia naczyń bardzo często wymieniam ,bo nawet słuchałam kiedyś ile tam bakterii :) Szczotki również wymieniam nawet tak jak piszecie - wyglądają dobrze :) 

Ta z canpola mi się kojarzy też :) Chyba ją też kiedyś miałam ,ale ciężej dostępna stacjonarnie w pobliżu niż ta z babydream. 

I jest całkiem podobna. Również ma szczoteczkę do czyszczenia smoczków :)

Ja to w sumie jakoś bardzo często nie wymieniam tej myjki od butelek bo myje niż tylko raz albo góra dwa razy dziennie. Ale może faktycznie macie rację i trzeba to wymienić częściej.

Oj gąbkę do naczyń to trzeba często wymieniać. Za to ta do butelek tak szybko nie zużywa się ale jak wszystko trzeba co jakiś czas wymienić.

Dokładnie a czasem jest tak ze patrzymy i mówimy e tam dobrze wyglada może być a jednak warto to wymienić 

Ja wymieniam gąbkę do naczyń raz lub dwa razy w tygodniu, bo dużo też korzystamy ze zmywarki, więc tak naprawdę jest niewiele używana taka gąbka. 

Ja jak sama siedzę to częściej myje ręcznie chociaż nie ukrywam ze nie raz nie chce mi Się i daje wszystko do zmywarki 

ja też często zmieniam gąbki ale nimi najlepiej mi sie jednak zmywa butelki ale mam osobne do butelek a osobne do naczyń;) 

Ja gąbkę wymieniam jak widzę, że ta twarda strona już jest taka mech... To wtedy wiem, że jej czas już minął ;)

Mam tak samo. Średnio wypada to co 2-3 msc