Minimalizm spacerowy na wiosnę

Ja mleka zapomniałam, a pijemy comforta i to był późny wieczór :confused:

Zdecydowanie mgła ciążowa potrafi się utrzymywać dłużej niż tylko w ciąży :sweat_smile: u mnie również nadal trwa :sweat_smile: ale też liczę, że w końcu wrócę do siebie! :stuck_out_tongue_winking_eye:

Haah ja 8 miesięcy po porodzie i również zdażało mi się coś zapominać :sweat_smile: ale my mamuśki mamy prawo zapomnieć czegoś i tak sporo rzeczy mamy na głowie :sweat_smile:

1 polubienie

Ja dwa tygodnie po porodzie i nadal jest mgła :rofl:. Zobaczymy ile się utrzyma .

Za szybko to nie wróci do normy :face_with_hand_over_mouth:

No jeszcze trochę to będzie trwało :speak_no_evil::see_no_evil:

Ja musiałam ostatnio grubsza sprawę przewinąć w aucie , no niezły wyczyn :see_no_evil::see_no_evil:

2 polubienia

Świeża sprawa, także jesczcze dużo cierpliwości i czasu aż się unormuje :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

Ciekawa jestem kiedy minie. W ciąży aż tak bardzo mi nie przeszkadzało. Ale teraz trochę tak bo jednak potrzebuje być zorganizowana i dobrze myśląca przy takim maluchu. A do tego połóg i emocje mną targają nadal i różnie to bywa w ciągu dnia.

Powiem Ci że ja jestem już 11 miesięcy po i może nie jest źle ale na pewno nie jest to ta sama głowa co kiedyś :face_with_peeking_eye::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::sweat_smile: także czy to minie w ogóle to nie wiem :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

O kurczę tego to się nie spodziewałam, no zobaczymy jak to będzie.

Ale może u Ciebie będzie dużo lepiej! :star_struck:

Na to chyba nie ma sposobu :rofl:

Myślałam , że odchodzi z dniem porodu ale niestety nie :rofl:

Co do głowy to mi mąż mówi, że przez tą ciążę mi głowa urosła :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::face_with_peeking_eye: a ja mówię, że za dużo się na małego napatrzył i porównuje haha

1 polubienie

Hahaha dobre :rofl::rofl:. Głowa nie urosła ale to co w głowie na pewno. Mi paruje od czytania różnych rzeczy . Niby człowiek chodził na szkołę rodzenia, czytał wiele rzeczy , a jak przyszło co do czego to googluje jak wygląda ciemieniucha i sprawdzam wszystko co możliwe .

My też wszystko z mężem googlowalismy……Każda wątpliwość czy wg nas anomalie

Zanim urodziłam to jakby ktoś mi to powiedział , że tak będę robić to bym nie uwierzyła.

Mój narzeczony poszedł o krok dalej i szuka artykułów naukowych :joy:. Wynika to z tego, że za każdym razem jak googlowal to mówiłam coś w stylu „ale to tylko głupi interwent!” Chociaż prawdę mówiąc, sama czasem coś szukam w czacie GPT.

1 polubienie

Teraz już coraz więcej każdy szuka wszystkich informacji w czacie GPT