Wiesz co, ja walczę z tymi plamami tłuszczu w piekarniku jak robię kuraki na funkcji grill bo jednak ten tłuszcz pryska i przywiera przy wysokiej temperaturze. Używałam już dwa różne płyny i niby lepiej ale nie od czyściły piekarnika do końca niestety więc dalej szukam fajnego płynu. Myślałam
jeszcze o tym, bo ma dobre opinie
A blachę nim też myjesz ?
Tez pozniej trzeba dobrze umyć plynem do naczyń
A ja lubię myć piekarnik pink pastą , kilka ruchów i jest czyściutki ruszt jak i szybka , później szmatką z wodą i wszystko ścieram , trochę puszczam piekarnik na sucho żeby pochodził i wietrze ![]()
Ooooo też nad nią myślałam. Ale usuwa też zabrudzenia z grilla ?
Ja dość często myje piekarnik więc na takie zabrudzenia jakie ja mam to mi świetnie działa , i ta kratkę ? To tak schodzi to wszystko ale tylko pasta mi się sprawdziła bo ten spray już mi nie spasował , on bardziej na jakieś plamy jako odplamiacz
Generalnie ja mam funkcję grilla i wtedy te mięsa pryskają a nie mam w piekarniku czyszczenia pyroliza
Ja też uwielbiam tą pastę ! ![]()
Mi ta pasta wogole nie pomogla ;(
Ja bardzo lubię tą pastę do czyszczenia garnków, super sobie radzi w połączeniu z gąbką scrub Mommy
do piekarnika natomiast używam ;
Jest niezawodny ![]()
Tak wlasnie wyzej go polecałam
najlepszy
@Kiniawes screen zrobiony ! I też uwielbiam te gąbki , ale jako zamienniki z action ![]()
Już pisaliśmy o tym wyżej. Nawet fotę wrzuciłam. Jednak tego nie używałam , czy masz doświadczenie czy zaschnięte plamy po tłuszczu z funkcji grilla usuwa?
Wiesz co, konkretnie czy z grill sobie poradzi to nie wiem, ale jak wynajmowaliśmy kiedyś mieszkanie i tam poprzedni lokatorzy zostawili zapaskudzony piekarnik to dzięki temu płynowi wszystko przepięknie zeszło, myślę za warto spróbować ![]()
U mnie też leci skrin żeby kupić ![]()