Mikser z misą

Wwow ale cena naprawdę atrakcyjna jest i dużo tańsza. Mi mąż ciągle trąbi że musimy soboe kiedyś kupić, że to prosta sprawa z gotowaniem bo kiedyś miał i przydał by się znowu , bo ja zawsze zastanawiam się co by tu na obiad ugotować

Mnie tylko ciekawi czy jest równie dobry jak właśnie termomix …. Czy wszystko się na nim zrobi …. Bo cena jest super i wygląda podobnie

My mieliśmy zwykłego lidlomixa to praktycznie wszystko tak samo tylko misa większa była

1 polubienie

Z tego co się orientowałam to Lidlomix miał bardzo podobne opinie, oczywiście pozytywne.
Mnie z tego wszystkiego najbardziej przekonuje cena, bo jak już mam kupić garnek za kilka tysięcy złotych a potem go nie używać to już wolę kupić taki za 1/3 ceny i wypróbować.

No tak, za taką cenę można nawet kupić na wypróbowanie czy to w ogóle będzie miało sens i czy się będzie używało

Przed termomixem mialam lidlomoxa ale ta pierwsza wersje i bylam zadowolona, mial fajne przepisy ale nie gotowałam z nim codziennie plus ze nie musisz wykupowac abonamentu jak przy tm

1 polubienie

To czemu kupiłaś termomixa?

Bo mi sie zepsul :rofl:

1 polubienie

A co się się w nim zepsuło?

Rzucilam za duza bryle lodu jak robilam zimego shake :speak_no_evil::speak_no_evil::speak_no_evil: i na dodatek byla e środku łyżka nienwiem jak ja to zrobiłam :rofl:

Pewnie się zatarł albo powyginał

Dokladnie niebylo co naprawiac :rofl:

Wow to nieźle go potraktowałaś xd

Ooo, a ja się zawsze boję wkładać lód więc dobrze że mówisz bo nie szukam narazie kosztów :see_no_evil:
Ale kurczę to pewnie wina łyżki :speak_no_evil::see_no_evil:
Albo się przyznaj , że chciałaś już nowy sprzęt :rofl:

2 polubienia

Hahah maz do dziaiaj nie wie ze tam lyzka byla :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

O kurczę szok :open_mouth:

No z czułością sprzęt potraktowałaś :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::grin:

Haha a ona się tam sama znalazła czy chciałaś nowszy model :rofl:

1 polubienie

Hahaah noooo w sumie mogłobyć że to drugie haha

1 polubienie

Oczywiscie ze sama sie tsm znalazla​:speak_no_evil::speak_no_evil::speak_no_evil::rofl:

1 polubienie