Pinterest zawsze ratował moje pomysły co do paznokci czy dekoracji świątecznych;)
Ooo sałatek nigdy jeszcze nie wyszukiwałam, super!!![]()
![]()
Ja często szukam przekąsek albo właśnie sałatek mam wrażenie że tam wszystko jest
Też pierwsze słyszę o jedzeniu tam. Aż z ciekawości będę przegrzebywala dzisiaj pinteresta z przepisami ![]()
też polecam Pinterest, wszystkiego tam szukam
Z printerest w głównej mierze korzystaliśmy z mężem szukając inspiracji na wesele. Wygląd tortu, dekoracja na stół, fryzura i bukiet były właśnie z printerest
Sugeruje skorzystać z usług fachowca. Projektant wnętrz to opcja, która się opłaca. Znajdź portfolio które ci się podoba a na pewno się zwróci koszt;)
Co do wystroju domu , nie wiem jak u was było ale u mnie był Pinterest, galerie na internecie i wymarzona kuchnia z łazienką itd a tak naprawdę w rzeczywistości to wszystko wygląda inaczej;) jak szukaliśmy z mężem po sklepach to co mieliśmy wypatrzone na zdjęciu z np. Pinterest to nie było tego w sklepach nawet w internecie , albo czasem na coś się bardzo długo czekalo a już było potrzebne na juz to kupiliśmy coś innego i na początku wydawalo się że to będzie przyjemne i wszystko jak z obrazka a tak naprawdę czasem było to męczące i inaczej niż chcieliśmy;/. I to nawet nie patrzyliśmy na ceny tylko chcieliśmy takie jak na zdjęciu a niestety nie było tego nigdzie znaleźć;/. Ale i tak jestem zadowolona ze mamy swój własny dom i tak mi się podoba ale czasem moda się zmienia i za rok czy za dwa podoba już nam się cos innego a już zmienić co niektóre rzeczy się nie da
także to nie problem, najważniejsze żeby się nam Dobrze mieszkało i układało;)
Dokładnie najważniejsze że nam się dobrze mieszka. Ja mam dom który urządzałam sama wiadomo że podpatrzyłam coś na internecie ale nigdy nie robiłam typowo pod zdjęcie. Nie mam katalogowego domu. Wiadomo że teraz to bym go zburzyła i wybudowała od nowa
ale nawet mi się podoba a mieszkamy w nim już 5 lat
ja mam to samo… a to co sobie podpatrzyłam na necie w efekcie i tak odbiega od tego co sobie wymarzyłam, ja wykończeniówki miałam po prostu dość, budowa domu mnie wykończyła,
Znam ten ból ![]()
siostra męża teraz się buduje i cali w skowronkach są bo swój dom i w ogóle. A ja do nich to ja wam współczuję
oskarżyli mnie że się nie cieszę z ich szczęścia haha a ja mówię za rok przyznacie mi rację
Ja lubie podgladac inspiracjii z instagrama ![]()
To prawda budowa domu potrafi wykonczyc nieraz psychicznie , i tez finansowo
My dlatego jak będziemy się budować to chcemy taki mały domek
nie ma różnicy czy duży dom czy mały, kłopoty potrafią być te same, wystarczy trafić na FACHOWCÓW, którzy nie powinni się tak nazywać, ja niestety trafiałam na takich często, a że mąż nie chciał mnie denerwować, bo byłam w ciąży, to wszystko wychodziło jak już była sprawa na ostrzu noża, no i i tak musiałam tą sprawę rozwiązywać.
Tak to prawda nieraz wielkosc nie ma duzego znaczenia , najgorzej jak sie trafi na zlych ,fachowcow ,