Ewcia2 ten adres URL wyskakuje jak nie wstawisz spacji po kropce. Mąż mimo tym powiedział. Spróbowałam i tak jest
Aniss czyli widzę że koc na kanapie nie tylko u nas. No cóż tak jest z dziećmi. Jak jedzą to coś im spadnie, albo butami pobrudzą i już do prania
A ja kupowałam kanapę u takiego Pana na bazarze który jest pośrednikiem jakiejś tam firmy meblarskiej i zamówiłam u niego kawałek materiału takiego samego jak kanapa ale obszytego z 4 stron i na wymiar i mam na kanapie koc którego nie widać haha do tej pory jestem z siebie dumna jak ktoś przychodzi i mówi kanapa u ciebie już 3 lata psa masz a ona jest czysta haha
O hahahha ale genialny pomysl
o widzisz super rozwiązanie :)
Koc na sofie, sposob wydaje się być najbardziej trafiony z biegiem lat;) jak te kapy na wersalki u babci 😊 przydane, a jeszcze jak kot w domu;)
My mamy w salonie na narożniku ze względu na koty i różne przypadki dziecięce typu ulewanie, narzuty na łóżko. Są grubsze niż koc, nie przemakają tak i nie zsuwają się a do tego łatwiej je wyczyścić np odkurzaczem czy rolka do ubrań. Nie elektryzują się.
Kargaw, świetny patent:)! Też ze względu na psa mamy koce na kanapie, ale psuje mi to estetykę, muszę poszukać takiego materiału i przetestować:)
O kurka ale pomysł dzięki za taki patent ;) muszę to wykorzystać przy kolejnej kanapie ;) bo obecna niedługo do wymiany;)
Aleksandra ja koc piorę średnio raz w tygodniu;) albo kurcze dżem albo coś wyleją ;) coś upadnie albo właśnie butem pobrudzi ale kanapa w super stanie poza gąbkami;(
U mnie koc tez max raz na tydzień piorę
Proszę bardzo polecam się hihi
Też stale piorę te koce, dzieci i jeszcze pies więc non stop jest czymś upaćkane. Bez koca to już dawno byłoby po kanapie.
u nas przy psie też mam wrażenie że jest tego więcej od razu
Tak a zwłaszcza w deszczowe dni jak piasek na łapkach przynosi
W takich sprawach rzeczywiście opinia architekta jest nieoceniona . Anna czaja wtedy ma się i tak za dużo na glo ie żeby jeszcze sobie komplikować projektami
Czasem warto też skorzystać z projektantów w sklepach. Z tego co kojarzę to w Ikei chyba jest a nam zaprojektowali łazienkę w Leroy Merlin. Zapłaciliśmy tylko 200 zł, ale mogliśmy to wydać na zakupy związane z projektem, także myślę że się opłaca. A tak to jak wyżej polecam hasztagi na instagramie, google grafikę i pinteresta.
Teraz jest tyle opcji w internecie że każdy coś dla siebie znajdzie. Każdemu coś się spodoba. Pinterest jest super
Ja teraz też jestem już na etapie wybierania kafli, paneli etc i Pinterest jest bardzo pomocny. Nawet na paznokcie czasami jak szukam pomysłu, to też tam ![]()
Ja szukam wszystkiego na Pinterest od wystroju domu po sałatki na imprezy ![]()