Ooo to super
koniecznie pochwal się ![]()
Warto tylko jeśli nie masz żadnego pomysłu i zmysłu do urządzania, a jedynym twoim kryterium jest żeby było ładnie i spójnie. To ci projektant zrobi. Ale jak masz własny gust, wiesz co ci się podoba a co nie, coś tam już w głowie masz, to dogadanie się z projektantem będzie cię kosztować sporo nerwów. Ciekawych dodatków szukaj w sieci, jak tutaj
A co to za strona ? Bo nie klikam w linki można jakąś nazwę ?
Coś dziwny ten link ![]()
To już kwestia gustu, a każdy może mieć inny. Mi się podobał Glamour , zloto, srebro , lustra …
ale mężowi już nie ;). Także masz dom jest w szarościach, bieli i czarny. Zasłony w salonie mam jakby mięta taka inna zieleń welurowe;) ale nie było łatwo z wyborem bo tyle tego jest z że naprawdę było ciężko wybrać;) ale jak np. szukaliśmy płytki do łazienek były naprawdę różne te łazienki to zawsze robiły na mnie wrażenie ciemno szare płytki , mimo że podobały mi się białe , białe z czarnym , błyszczące, złoto z białym ale jakoś jak zobaczyłam ciemna szara łazienke to robiło na mnie wrażenie i taka mam;) chociaż meble do łazienki nie mam jak chciałam bo już chcieliśmy się wprowadzać a nie było takich mebli jak miałam wypatrzone na Instagramie czy gdzie indziej to chcąc kupić. Już czasem nie zważając na ceny to nie było nic takiego i musiałam kupić już na siłę na szybkiego z tak samo chciałam ubikacje szarą, to nie było nigdzie w sklepach były tylko białe i czarne a ja chciałam szara, więc kupiła przez internet ale na żywo nie taki odcień szarego jak chciałam ale już niestety też zostawiałam;) także nie zawsze jest tak jak sie wypatrzy na internecie ale może teraz jest większy wybór , bo to było 4lata temu z terqz się nie rozglądam za takimi rzeczami więc nie wiem co teraz jest
pewnie jak to wiadomo na każdym rokiem coś nowego z ładniejszego, albo inna moda
ale mimo to Jeszcze mi się wszystko podoba w moim domu;) nie było łatwo bo też w trakcie jakby urządzania domu zachorował nam synek na nowotwór , więc była przerwa pół roku , to późnej jakoś wszystko robiło się na wariata. Ale najważniejsze dom się nam podoba a synek już 5 lat w remisji ![]()
Ojej najważniejsze że macie swoj kąt
wszystko stopniowo można doprowadzić do tego by wszyscy byli zadowoleni. Zdrówka dla synka
Dokładnie, wykończenie domu nie jest aż tak ważne, ważne że mamy jest nasz i bez kredytu, i byle by zdrowie było reszte zawsze jakos się ogranie;)
Dokładnie super !![]()
Dokładnie nie ma nic w życiu cenniejszego jak zdrowie 🩵