Mieszkanie w stylu glamour

Ooo to super :smiley: koniecznie pochwal się :blush:

Warto tylko jeśli nie masz żadnego pomysłu i zmysłu do urządzania, a jedynym twoim kryterium jest żeby było ładnie i spójnie. To ci projektant zrobi. Ale jak masz własny gust, wiesz co ci się podoba a co nie, coś tam już w głowie masz, to dogadanie się z projektantem będzie cię kosztować sporo nerwów. Ciekawych dodatków szukaj w sieci, jak tutaj

A co to za strona ? Bo nie klikam w linki można jakąś nazwę ?

Coś dziwny ten link :thinking:

2 polubienia

To już kwestia gustu, a każdy może mieć inny. Mi się podobał Glamour , zloto, srebro , lustra …:wink: ale mężowi już nie ;). Także masz dom jest w szarościach, bieli i czarny. Zasłony w salonie mam jakby mięta taka inna zieleń welurowe;) ale nie było łatwo z wyborem bo tyle tego jest z że naprawdę było ciężko wybrać;) ale jak np. szukaliśmy płytki do łazienek były naprawdę różne te łazienki to zawsze robiły na mnie wrażenie ciemno szare płytki , mimo że podobały mi się białe , białe z czarnym , błyszczące, złoto z białym ale jakoś jak zobaczyłam ciemna szara łazienke to robiło na mnie wrażenie i taka mam;) chociaż meble do łazienki nie mam jak chciałam bo już chcieliśmy się wprowadzać a nie było takich mebli jak miałam wypatrzone na Instagramie czy gdzie indziej to chcąc kupić. Już czasem nie zważając na ceny to nie było nic takiego i musiałam kupić już na siłę na szybkiego z tak samo chciałam ubikacje szarą, to nie było nigdzie w sklepach były tylko białe i czarne a ja chciałam szara, więc kupiła przez internet ale na żywo nie taki odcień szarego jak chciałam ale już niestety też zostawiałam;) także nie zawsze jest tak jak sie wypatrzy na internecie ale może teraz jest większy wybór , bo to było 4lata temu z terqz się nie rozglądam za takimi rzeczami więc nie wiem co teraz jest :wink: pewnie jak to wiadomo na każdym rokiem coś nowego z ładniejszego, albo inna moda :wink: ale mimo to Jeszcze mi się wszystko podoba w moim domu;) nie było łatwo bo też w trakcie jakby urządzania domu zachorował nam synek na nowotwór , więc była przerwa pół roku , to późnej jakoś wszystko robiło się na wariata. Ale najważniejsze dom się nam podoba a synek już 5 lat w remisji :wink:

Ojej najważniejsze że macie swoj kąt :slight_smile: wszystko stopniowo można doprowadzić do tego by wszyscy byli zadowoleni. Zdrówka dla synka

Dokładnie, wykończenie domu nie jest aż tak ważne, ważne że mamy jest nasz i bez kredytu, i byle by zdrowie było reszte zawsze jakos się ogranie;)

Dokładnie super !:heart_eyes_cat:

Dokładnie nie ma nic w życiu cenniejszego jak zdrowie 🩵