Ja teraz córce kupiłam taki domek i to traktuje jako swoją "bazę". Z koca kiedyś tez dużo razy budowaliśmy bazę, ale jak raz córka potknęła się właśnie o ten koc i nabiła guza to jakoś przestała lubić ta zabawę. Jak kupiliśmy domek to wydaje mi się bardziej bezpieczny i może bawić się sama :)
Moje dzieci mają namiot, ale dla nich i tak fajniejszy domek z koca, krzeseł, albo poduszek i jeszcze domek po stołem lubią robić.
Córka dostała namiot i bardziej stał jako ozdoba przy zabawa ch wy wracał się nie ma to jak zwykla baza
My z miesiąc temu dostaliśmy namiot tipi jest bardzo duży wiec go składamy ale córka często chce go rozkładać nie raz tam nawet w dzień spała
podoba jej się
bierze sobie tam klocki i się bawi
Dzieci uwielbiają się chować, tworzyć bazy, najlepsza jest oczywiście z krzeseł i koca.
U nas placem zabaw jest basen z kulkami , sybek bardzo lubi się chować w kulkach i wyskakiwać znienacka:) Strasząc wszystkich. Tipi też należy do jego ulubionych skrytek na chowanie się.
A najbardziej lubi jak robię namiot z krzesełek i koca . To jest coś co mama zrobiła i pod żadnym pozorem nie wolno zepsuć:)
Buziaki:*
Ja jest w domu miejsce na takie większe zabawki to super bo te namioty czy domki to dzieci zawsze bardzo lubią :)
tylko właśnie z tym miejscem jest czasami ciężko
Ja tez chce kupić teraz w pepco za 50 zł bd z psim patrolem albo świnka peppa
Natalia moja koleżanka kupiła z psim patrolem jest naprawdę spoko synek zadowolony
jakiej firmy polecacie basen z kulkami, stoję przed wyborem właśnie i się zastanawiam jaki będzie najlepszy?
Lego ale te klasyczne, klocki konstrukcyjne marionex, super zings, paly doh, wszelakie prace plastyczne/kreatywne a na dworzu to kijek, kamyk , robaki, ślimaki.
Poza tym lubimy chodzić do sali zabaw, polecam szczególnie Airo w Warszawie z uwagi na wiele ciekawych zajęć sportowych na miejscu:
https://luppo.pl/sala-zabaw-dla-dzieci-dlaczego-warto-sie-do-niej-wybrac-zobacz-zalety/
Możńa sobie tutaj poczytac jakie są atrakcje na takiej sali zabaw.
ja mam basen z kulkami od misioo jest super
dwarazyH a nie zniekształca się?
O namiot to też fajny pomysł na prezent dla dziecka :) myślicie, że roczne dziecko już będzie chciało się w nim bawić czy jeszcze tam nie u siedzi?
Ja myślę że roczne dziecko jeśli chodzi to już pomalutku może się zainteresować takim namiotem, ale takie półtora roczne to już będzie miało mega frajdę z takiego namiotu. Ale najważniejsze żeby w ogóle ten Namiot miał jakieś swoje miejsce bo wiadomo że zajmuje trochę miejsca w pokoju więc trzeba to też przemyśleć
Istnieją różne miejsca do zabawy. Moim ulubionym miejscem do zabawy online jest https://twist-game.com/logowanie-i-rejestracja/. Jestem pewien, że również docenisz tę stronę.
Myślę, że roczne dziecko może już interesować się namiotem ;)
Moja córka dostała taki namiot, ale właśnie nie takie typowe tipi tylko samo rozkładający się z piłkami i bardzo go lubi:)
te samorozkładajace sa fajne;) kiedyś brat taki przywiózł i faktycznie fajny po złożeniu malo miejsca zajmuje a we wnątrz w sumie jest sporo miejsca na zabawe tak jak do ogrodu to fajna rzecz;)
ja kiedyskupiłam na wyprzedaży taki namiot wedkarski tylko z jednej strony ma materiał który ma pełnić role cienia reszta to takie przejscia też sie fajnie sprawdza;) ale to tak głównie na działce