Bo ja czytałam że te lasery domowe bazują na IPL a to nie daje trwałej depilacji. Emitują rozproszone światło o szerokim spektrum, a nie skupioną wiązkę stąd też nie usuwają mieszka włosowego który odpowiada za wzrost włosa.
Ooo ale masz zdrowe mięsko
na pewno o wiele lepiej smakuje @Mama.urwisa a jaki laser masz ? A sprawdzałaś sobie wyniki po ciąży?
Tak sprawdzałam , aż byłam w szoku bo karmie i mam idealne . Ale ciągle biorę witaminy które brałam w ciąży. A dokładnie jaki to nie wiem mam Philips Lumea ale nie wiem jaki model teraz , nie można robić pod kablem i to dla mnie było uciążliwe , bo przeważnie w trakcie się rzozladowal ![]()
Tak, zdrowe mięsko bo teściowa obiera w dniu bicia więc świeże. Teraz zależy mi na takim mięsku bo dla małego cze żeby miał zdrowo
Oj to ja mam tak samo , nie lubię jak mi moja poda ryby , ona łusek nie ściąga i nie lubię u niej niektórych dań . Za to ciasta zawsze ma dobre , ale kupne to lubię jeść ![]()
![]()
![]()
Ja mam Philips Lumea i wlansie mogę ładować kablem i jestem zadowolona , moja teściowa go ma, koleżanka mama . A jesz wątróbkę ? ![]()
![]()
@Michaska moj były miał gospodarstwo i też zawsze miałam od nich mięsko , jajka to całkiem inaczej to smakowało , rosol to miała przepyszny ![]()
![]()
albo zawsze kaczkę robiła i każdy zachwycał
@Mama.urwisa ja u mojej to lubię jeść tylko jak ma na obiad jakieś mięsko , ale u niej to jest dziwne , bo się najpierw je kopę ziemniaków która ona nakłada a potem dopiero mięso jak ziemniaki są zjedzone , chyba że u kogoś jeszcze też tak jest ![]()
no a ciasta to moja ma akurat pyszne , sam piecze to mmm uwielbiam ![]()
U nas to wszystko razem zawsze i nie spotkałam się aby tak oddzielnie się jadło . U mojej mięska nie lubię , bo to albo tłuste albo jakoś dziwnie mi wygląda ![]()
No ja jestem ciekawa czy gdzieś jeszcze tak się je , może w jakiś regionach to normalne
To wtedy nie jesz u teściowej czy zjesz coś żeby nie było jej smutno ? ![]()
![]()
U mnie też wszystko się nakłada razem
No jak byłam w ciąży to miałam teraz wymówkę źle się czuję
a teraz zjadłam same ziemniaki bo wprost powiedziałam nie lubię mielonego . A tak na prawdę , to nie lubię jeść kotletów mielonych u kogoś tylko swoje i u mamy zawsze zjem . Ale to takie moje dziwactwo ![]()
![]()
nigdzie mielonych nie zjem ![]()
Ja nie lubię mielonych kupować po restauracjach
bo wszystko można tam upchnąć
Ale ja też nie zjem nigdzie mielonego
bo nie wiem jakie mięsko kto ma i gdzie je kupił
i to samo w restauracji, jak burgera kupuje to zawsze z kurczakiem chyba , że wyjątkiem jest mc i cheesburgera zjem ![]()
@Michaska ja ogólnie teraz jak u nich jestem i już sa nałożone ziemniaki , bo teściowa je wszystkim nakłada to ja sobie w tej kopie ziemniaków robię miejsce na mięso i już jem po swojemu bonie smakuje mi tak , że zjem same ziemniaki a potem mięso
mój chłopak na początku też tak jadł a teraz już je jak ja ![]()
I jak mu lepiej smakuje ? Trochę dziwnie podają . Przecież w restauracjach wszędzie tak podają tradycyjnie ![]()
@Michaska ja też jeszcze nigdzie poza domem nie zjadłam . ![]()
No lepiej mu tak smakuje
Ale jak w restauracji jedzą to zwróciłam właśnie na to uwagę i najpierw zjedzą ziemniaki a potem mięso
a ja lubię to mięsko jeszcze w sosie zamoczyć i trochę tego, trochę tego
a jak do nas zapraszany to ja kładę w miskę i każdy sobie sam nakłada
jednak na tym mieście nigdy nie wiadomo , co oni mają za mięso bo mi np z biedronki nie smakuje a widzę jak dużo ludzi kupuje, ja muszę mieć zmielone na oczach
Ja tak samo jak jem burgera, to zagryzam frytki w międzyczasie, bo no jakoś tak mi się wydaje, że tak się powinno jeść ![]()
![]()
natomiast moj mąż je najpierw to, a potem to (kolejność zmienia) ale dla mnie to dziwne ![]()
No ja właśnie też tak jem , przecież to nawet tak osobno nie smakuje
Ale obiad je normalnie ?czy też najpierw ziemniaki ? ![]()
Obiad już je normalnie ![]()
To ja jem jedno i drugie. Ale nie lubię znowu pić w
trakcie posiłku. W sensie rzadko pije, raczej po. Ale ziemniaczki z masełkiem same też dobre ![]()
Co dom to inny zwyczaj
ja w sumie też nie , bo potem się nie chce jeść , ale woda to jeszcze popiję chyba że jak jestem mega ciepło to też muszę ![]()
Ooo no to ja też nie lubię pić w trakcie posiłku . To mąz zawsze kupi wszystkim jak w restauracji coś do picia , wszyscy swoje wypiją . I jak zjedzą tylko ja mam . I wtedy czają się żeby tylko mi wypić hehe ![]()