Maseczki, pielęgnacja twarzy

Czasem skóra potrzebuje czegoś mocniejszego, z większym stężeniem substancji aktywnych. Warto takich dermokosmetyków szukać w aptekach, te serie są właśnie bogatsze w składzie i dopuszczalne stężenia np kwasów czy substancji leczniczych są wyższe niż kosmetyków ogólnodostępnych w drogeriach.

Ja bardziej sie skupiam na dziecku zeby jego kosmetyki byly z jak najlepszym skladem ;) Dla siebie mam juz wybrane jesli chodzi o poelegnacje ktore mi sluza bardzo dobrze i narazie ich zmieniac nie chce ;) Bardziej eksperymentuje sobie z kosmetykami do makijazu w szczegolnosci teraz kiedy mam wiecej czasu a dziecko w drodze ;)

Ogólnie chyba tak jest przynajmniej ja tak mam że na dziecko mi nie szkoda. Kupuje drogie kosmetyki dla synka ubranka i jedzenie na jakie ma tylko ochotę. Jeżeli chodzi natomiast o mnie to wystarcza mi kosmetyki z Rossmana.

Janjuz wlaśnie nie kupuje za wiele w Rossmanie. Szkoda mi popsuć sobie to co już prawie naprawiłam a niestety kosmetyki jakie mają niekoniecznie są z dobrym składem... po tej całej epidemii zacznę szukać żeli do kąpieli i mydła do rąk z dobrym składem dla skóry bo pd tych zwykłych Niveae czy Dove to tylko coraz gorszą skórę mam

Ja również bardziej dbam o kosmetyki dla dzieci. Ja jednak mam swoje ulubione, kremów nie kupuję w rosmanie, natomiast płyn do demakijażu już tak. 

Mam swoje ulubione marki kosmetyków dla.dzieci. są to babydream i hipp. Akurat obie w Rossmann. Zaglądam tam raz na.miesiac. 

Lubię kupować dla siebie kosmetyki i zwykle robię to przez Internet. Często czytam o nośnikach kosmetycznych i o testach. W komputerze mam długą listę do przetestowania. 

Każdy ma inną cerę i inaczej reagujemy na kosmetyki

Ja na początku ciąży tak miałam ale nic nie pomagało bo to hormony. Później samo przeszło 

Dla dziecka przeczytalam ze bardzk dobry sklad maja kosmetyki z firmy Derma czy ktos z was je kiedys uzywal lub slyszal o tej marce ;)? Przymierzam sie do ich zakupy dla naszego malenstwa 

Na pewno sama nazwa Derma czy derma+?

Kasia kosmitów derma nigdy nie miałam. Dla syna kupowałam sprawdzone, z polecenia zaufanych znajomych bo wiedziałam że ktoś już je przetestował i że np nie uczulają choć wiadomo - kazde dziecko może inaczej zareagować. I tak np do pupy używamy bepanthen, do kąpieli żelu bobini vegan, do nawilżania ciała emulsji  emolium. Inne kosmetyki jak płatki higieniczne czy patyczki kupowałam wg wyczucia i nam odpowiadają kindii.

Derma ;) 

Nigdy nie słyszałam o Tych kosmetykach. Ja zaopatrzyła sie w kosmetyki z hipp. Słyszałam dużo fajnych opinii i w dodatku pięknie pachną. 

Też nie znam tej firmy. Daj znać jak coś przetestujesz :)

Derma to marka, której nie znam, Kasia może poszukaj na srokao czy były analizowane te kosmetyki?

Daj znać co o nich sądzisz, bo taki przedstawiciel z tej witryny nigdy do nas nie przyjechał do salonu i jej nie znam

pewnie dziewczyny napisze wam recenzje o tych produktach bo przymierzam sie do ich zakupu ;) Paulina poszukam watku na tej stronie moze jest wspomniane ;) Wiem ze te produkty sa dostepne w Ross i SuperPharmie ;) 

Zakowilam produkty typu derma wiec juz czekaja na maluszka zamowilam je w Superpharm akurat jest teraz na nie promocja a dodatkowo do konca kwietnia jest darmowa wysylka na wszystkie zamowienia  ;) 

Ja mam już sprawdzony zestaw kosmetyków dla syna, więc nie będę raczej eksperymentować z żadnymi nowościami. Zresztą, uważam, że gdy nie ma potrzeby, to nie należy niczego stosować. Zwykle nie smarowałam małego po kąpieli, jednak ostatnio ma bardzo suchą skórę na nogach i kupiłam mu balsam do ciała z babydream. Lubię tę firmę - jest tania i ma bardzo dobry skład. Stosujemy już około 2 tugodni i jest naprawdę godny polecenia. 

1

Dużo dobrego słyszałam dobrego marce Derma i gwiazdy instagrama też polecają. Ale ja zamówiłam to co dermatolog mi poleciła u drugiego syna. Mam sprawdzone i będę używać. Syn miał lojotokowe zapalenie skóry (przynajmniej tak stwierdzono) i nie sprawdziły się u nas: emolium, hipp, Nivea. Więcej nie eksperymentowalam.