Coś tam się delikatnie pojawilo :D Czyli wychodzi na to że wykryto hormon hcg ale pewnie na niskim poziomie a tak jest we wczesnej ciazy.
Czekamy z niecierpliwością na dalszy rozwój sprawy :)
Witaj na forum #teamLOVI!
Coś tam się delikatnie pojawilo :D Czyli wychodzi na to że wykryto hormon hcg ale pewnie na niskim poziomie a tak jest we wczesnej ciazy.
Czekamy z niecierpliwością na dalszy rozwój sprawy :)
Witam
Do terminu miesiaczki został mi jeden dzień.
Wczoraj i dziś wykonałam test ciążowy, który po dwóch minutach wykazał taki wynik
Co uważacie ?
Pozdrawiam ♥️
Jest nadzieja ♥️🙏
Faktycznie, blada ale jest;)
Moim zdaniem pozytywny ale powtórzyłabym jutro lub pojutrze dla pewności a później poszła na bete
Blada kreska może być oznaką wczesnej ciąży poziom hCG jest jeszcze niski, więc wynik bywa mało wyraźny. Najlepiej powtórz test za dzień lub dwa . Trzymam kciuki za dobre wieści! ♥️
Ja bym jutro zrobiła jeszcze jeden i poszła bym na beta HCG wtedy wszystko będzie wiadomo
Wczesna ciaza :) też mi tak wyszło i zrobiłam betę jeszcze był niski poziom ale po 2 dniach już był konkretny <3. Zrob betę:)
Test do powtórki lub beta jutro i pojutrze czy jest przyrost. Widoczna kreska, słabo ale widać. Powodzenia :)
Ciężko powiedzieć, może być i na tak a może być i na nie. Napewno ja bym się ani nie cieszyła ani nie załamywała. Lepiej poczekać jeszcze tydzień i wtedy zrobić, albo i pójść na pobranie na czynnik który jest odpowiedzialny za ciążę czyli beta hCG.
Jeszcze nie mogę pogratulować.. chociaż jestem dobrej myśli . Najlepiej sprawdz się testem z krwi. Wtedy będzie już pewne . Pozdrawiam i powodzenia
Beta dziś 27 , dziś też jest termin mojej planowej miesiączki , co sądzicie ?😪🙏
Z wyników wychodzi że zakres referencji mieści się do 5 - dla braku ciąży. W tym wypadku zwiastowało by bardzo wczesna ciążę. Jednak nie sugeruj ssie pojedynczym wynikiem. Po dwóch dniach powtórz. Moja beta w 13 dniu po owulacji wyszła 177, a po dwóch dniach już skoczyło do powyżej 400. Zachowaj spokój. Powodzenia
U mnie test wygladal tak samo. Robilam w dniu planowanej miesiaczki. Byl pozytywny :)
Jak to dziewczyny mowia jest to bardzo wczesna ciaza :)
Do dzisiaj sie smieje jak przypomne sobie jak pokazalam test chlopakowi i jego reakcje " chyba 5 minut temu zaszlas ze taka slaba kreska " 😅haha
Bardzo bym chciała żeby wszystko bylo w porządku, jednak zastanawiam się czy w sobotę normalnie laboratorium będzie czynne
Sprawdz w necie, alab i synevo zazwyczaj są czynne
W sobotę też są czynne laboratoria przynajmniej większość
Izka 112 ja w czwartek robiłam mialam betę 35 a w poniedziałek już 304 :)
Słabo widoczna kreska to też kreska 😉 pierwsze testy ciążowe właśnie u mnie tak wyglądały, z kolejnymi dniami wynik był coraz bardziej
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.