Mamy co sądzicie ?☺️

Jak na razie to mały wynik, u mnie po kilku tygodniach już sięgało tysiąca albo i lepiej więc poczekaj jeszcze trochę i nie stresuj się, nie wywieraj na sobie presji :)

Już zadzwoniłam do bielska białej , to jakieś 30 km ode mnie.  Powiedzieli że w sobotę mają otwarte to pojadę sobie to sprawdzić . Póki co przestałam się denerwować, jedynie co to od wczoraj wieczora bardzo boli mnie głowa . Macie jakieś sprawdzone pomysły na to. ?☺️

Paracetamol możesz sobie wziąć. Jest bezpieczny albo olejek narcyzowy do smarowania 

Dużo wody, świeżego powietrza, przyjemnej muzyki .. i dużo utlenia siebie 🥰

Świeżo powietrze, sen, ewentualnie paracetamol.

Oczywiście że to ciąża;) miałam identycznie przy drugim synku i przy córeczce;) synek ma lat 6 córeczka 5mc;) i nie robiłam beta , poprostu powtórzyłam test następnego dnia i kreska była już mocniejsza;) Gratulację;)

Na ból głowy świetnie działają chlodne oklady. 
Poza tym trzymam kciuki aby beta wyszła wysoka :)

Miałam tak samo, słabo widoczna druga kreska, a po powtórzeniu kolejnego dnia dwoma testami- 2 mocno widoczne kreski :)

Najlepiej powtórzyć i nie zastanawiać się :)

Cena testu a badania krwii jest podobna wiec nie rozumiem czemu kobiety nie zrobia badania krwii po prostu 😅 tam nic nie moze sie mylic

Jak wyszło, ciaza potwierdzona?

Miałam tak samo, w tej chwili tulę do siebie moje miesięczne szczęście ☺️☺

Izka liczymy na dobre wieści;)

U mnie było tak samo 🥰

Najlepiej zrobić test rano przy pierwszym moczu, największe stężenie hormonów. Trzymam kciuki!

Właśnie! Przypominamy się, jak tam ?

Miałam taki sam test dzień przed teraz mam 4 miesięczna córeczkę obok 😍 

też tak miałam  na wczesnym etapie, po kilku dniach byłą intensywniejsza 

Ja tam widzę drugą kreseczkę 😍 ale najlepiej wykonać betę z krwi ♥️🫶🏼

U mnie kreska też była ledwo widoczna, teraz mocno ją widać na USG i poród niedługo :D 

Jak twój wynik? :) 

Powtórz test za kilka dni , najlepiej podobno rano i daj nam znać :)