Jak na razie to mały wynik, u mnie po kilku tygodniach już sięgało tysiąca albo i lepiej więc poczekaj jeszcze trochę i nie stresuj się, nie wywieraj na sobie presji :)
Już zadzwoniłam do bielska białej , to jakieś 30 km ode mnie. Powiedzieli że w sobotę mają otwarte to pojadę sobie to sprawdzić . Póki co przestałam się denerwować, jedynie co to od wczoraj wieczora bardzo boli mnie głowa . Macie jakieś sprawdzone pomysły na to. ?☺️
Paracetamol możesz sobie wziąć. Jest bezpieczny albo olejek narcyzowy do smarowania
Dużo wody, świeżego powietrza, przyjemnej muzyki .. i dużo utlenia siebie 🥰
Świeżo powietrze, sen, ewentualnie paracetamol.
Oczywiście że to ciąża;) miałam identycznie przy drugim synku i przy córeczce;) synek ma lat 6 córeczka 5mc;) i nie robiłam beta , poprostu powtórzyłam test następnego dnia i kreska była już mocniejsza;) Gratulację;)
Na ból głowy świetnie działają chlodne oklady.
Poza tym trzymam kciuki aby beta wyszła wysoka :)
Miałam tak samo, słabo widoczna druga kreska, a po powtórzeniu kolejnego dnia dwoma testami- 2 mocno widoczne kreski :)
Najlepiej powtórzyć i nie zastanawiać się :)
Cena testu a badania krwii jest podobna wiec nie rozumiem czemu kobiety nie zrobia badania krwii po prostu 😅 tam nic nie moze sie mylic
Jak wyszło, ciaza potwierdzona?
Miałam tak samo, w tej chwili tulę do siebie moje miesięczne szczęście ☺️☺
Izka liczymy na dobre wieści;)
U mnie było tak samo 🥰
Najlepiej zrobić test rano przy pierwszym moczu, największe stężenie hormonów. Trzymam kciuki!
Właśnie! Przypominamy się, jak tam ?
Miałam taki sam test dzień przed teraz mam 4 miesięczna córeczkę obok 😍
też tak miałam na wczesnym etapie, po kilku dniach byłą intensywniejsza
Ja tam widzę drugą kreseczkę 😍 ale najlepiej wykonać betę z krwi ♥️🫶🏼
U mnie kreska też była ledwo widoczna, teraz mocno ją widać na USG i poród niedługo :D
Jak twój wynik? :)
Powtórz test za kilka dni , najlepiej podobno rano i daj nam znać :)