Marta bedzie dziewczynka? moja mama miała tak ze mną w ciazy:D i mowila ze jak sie urodzilam to musiała po sok pomarańczowy bo inaczej mi mleko nie smakowało:D
Cyrkonia chłopak będzie dobrze wiedzieć to ja się zaopatrze w pomarańcze po porodzie jak nie będzie chciał jeść to z sokiem pomarańczowym dostanie he he
A ja jak uwielbiam owoce typu jabłka pomarancze banany no wszystko tak teraz jak na nie patrzę to tylko sie kwasze bleeeee raz na jakis czas jakiegos banana w siebie tylko wepchne
Oj to slabo Sylwia bo to witaminki:( moze przejdzie;)
No niestety ogolnie jestem maniaczka na owoce a teraz mam straszny metaliczny posmak po nich są dla mnie jakos tak za słodkie nawet soku nie moge sie napić ( jak juz w siebie w muszę bo mi sie chce to potem sie mecze ) i po slodyczach tak samo z corcia to sie opychalam owocami a teraz dupa blada …,
Ale sliczny tort! Juz wiem kto zrobi nam tort na chrzest i 1 urodziny
To za daleko, aby zrobić mi torcik na roczek
Ale śliczny tort;)
Sylwia może właśnie tak jak pisze Cyrkonia później Ci wróci ochota na owoce
Moja siostra to zawodowy cukiernik,torty piecze i inne ciasta ale już nie pracuje w zawodzie.
A fakt inne jej koleżanki z cukierni nadwagę miały he he słodkie wciąga ale wszystko z głową oczywiście
Zamarancza jak już to mąż mi kupi tort,on takich rzeczy nie piecze
On do pieczenia ale mięsa sie bardziej nadaje a nie słodkości
Darka Ty też?! To tylko mi się taka siostra trafiła co ani upiec, ani ugotować buuuuuu
Hehe Darka to aż dziw ze Twój mąż nie wpadł na to żeby zlecić pieczenie tortu Twojej siostrze:D
Mama nie przejmuj się ja mam brata i tez nic nie umie wiec nie jesteś sama:D
Heh dla mnie Olsztyn na drugim końcu mapy:D
Mój prędzej ugotuje niż upiecze, ale jak mu mówię co robić to pyszne mu ciasta wychodzą.
Szkoda, że sam nie upiecze. Samoróbki są najpyszniejsze i najcenniejsze ;]
Także prezenty ręcznie robione, ale od serducha.
Dzięki Cyrkonia że łączysz się ze mną w bólu
A ja cale szczescie mam do Marty tylko na drugi koniec…miasta hahaha Wiec sliczny tort na chrzest i roczek zamawiam
Zazdroszczę. Też bym chciała…
Ja na roczek chcę tort 3d wielkiego misia
My robiliśmy w święta i wszyscy byli zadowoleni bo mieli obiad z Glowy:D ale swieta bożego narodzenia:D Natka znasz sie z Marta? a ja jeszcze nawet nie myślałam jaki tort na roczek:D ale pewnie sama upiekę;)
Też myślałam o świętach, ale no właśnie w święta chcą wszyscy, a ja w domu robić nie chciała przyjęcia. W święta restauracje zazwyczaj zamknięte.
Mama_Arka_Martynki eee tam przesadzasz Może Twoja siostra ma jakiś inny ukryty talent
cyrkonia niestety mój mąż z tą moją siostrą nie dogadują się za bardzo i nie utrzymują kontaktu więc taki tort to jedynie z cukierni.
Tutaj gdzie ja mieszkam widocznie nie ma jakiś bratnich dusz z tego forum he he
U mnie w pobliżu też nie ma się z kim spotkać
Moze kiedys zorganizujemy spotkanie w środku polski:D u Darka no to kiepsko…w takim razie oby znalazł smaczna cukiernie:D
Zamarancza u nas w święta lokale maja największy utarg:) zamknięte bylo tylko w boże narodznie