Zazdroszczę Ci tego zwolnionego tempa, u nas w tym roku pogoda niestety nie dopisuje, ciągle deszcz
No gorąco i rosnący brzuch to naprawdę wyzwanie.
No nie jest lekko , też myślała. Że to później będzie tak ciężko a to już jest a co dopiero za 3 mce
Będzie dobrze, dasz radę ![]()
Upały potrafią dać w kość, dlatego z jednej strony to się cieszyłam na końcówce ciąży że mamy takie lato nie lato. Teraz to już nie koniecznie bo nie mam pojęcia jak ubierać maluszka żeby mu nie było za zimno i za gorąco
No teraz na pewno w twoim przypadku lepsza była by pogoda cieplejsza można wychodzić na spacery a to ciągle pada
No pogoda niestety nie pomaga
No teraz to na prawdę nie wiadomo jak się ubrać ![]()
Ahh jak nie deszcz to duchota i bądź tu madry
Oo to widzę że nie jestem sama na tej grupie z serduszkowym maluszkiem
zdrówka dla was
ja też mam fisia na punkcie ważenia z jednej strony źle ale z drugiej nie ma co się dziwić że martwimy się o nasze dzieciaczki
U mnie teraz deszcz i 16 stopni
Oj tak, trudno się nie martwić, zwłaszcza kiedy serduszko maluszka już od początku daje znać, że trzeba na nie szczególnie uważać
Oo a jaka wade macie ![]()
Ale ja juz przestalam wazyc bo potem tylko dola lapalam ze waga albo stoi albo idzie w dol a on je i je…
Mowie sobie ze je i to duzo wie glodny nie chodzi a waga kiedys w koncu sie ruszy ![]()
U nas VSD już po operacji ale był zostawiony przeciek resztkowy i się powiększył narazie do obserwacji jak nie zacznie się zrastać to kolejna operacja
Bedzie dobrze
a duze vsd macie? Nam w poniedzialek na echu wyszlo 0.9cm
U nas było 13 mm po operacji 3 mm teraz 4,7 mm
Aha… bedzie dobrze ![]()
A gdzie sie leczycie?
Warszawa Żwirki i Wigury