11 tygn Dzieciątko, Dziewczyny co jest z tymi ludźmi. Przecież wiedzą skąd się biorą dzieci ,a później je krzywdzą.
Masakra jakaś, ma być komisja powołana do tego przypadku, teraz? Po fakcie?
Witaj na forum #teamLOVI!
11 tygn Dzieciątko, Dziewczyny co jest z tymi ludźmi. Przecież wiedzą skąd się biorą dzieci ,a później je krzywdzą.
Masakra jakaś, ma być komisja powołana do tego przypadku, teraz? Po fakcie?
Lea &Leo są dwa typy osób jedne powielają a drugie za nic w świecie nie tkną alkoholu ani nic innego. Znam taką rodzinę tam chyba z 6 dzieci 3 pije razem z matką, więzienia kto. A kolejna 3 to wykształceni ludzie, ten chłopak to chyba nawet inżynierem jest więc się da ale fakt jest taki że jak się ma wzorzec to jest łatwiej
dzieci nie są dla każdego, ale niestety każdy je może mieć chcąc czy nie chcąc... to przykre, że i tacy rodzice się pojawiają, ale byli i będą niestety ;/
Coraz częściej sie słyszy , że rodzice katują swoje dzieci nie wiem jak temu zaradzić , większa opieka po porodzie ? to też widać jak się rodzice zajmują dziećmi podczas patronażu choć w tedy mogą robić pozory .
Witam ja również oglądałam wczoraj ten program Uwaga o tym biednym maleństwie którego tak skatowano aż po prostu ,nie mieści mi się to w głowie jak tak można z takim malutkim maleństwem tak postąpić sama jestem mamą swojej malutkiej kochanej córeczki która jutro skończy 11 miesięcy ,i nie wyobrażam sobie aby rodzic tak z własnym malutkim maleństwem postąpił .A wychowuję sama swoją malutką kochaną córeczkę mimo to pomagają mi moi rodzice i moja rodzina ze strony mojego taty .
Właśnie od czego to zależy czy to jakaś depresja poporodowa która też mężczyznom w brew pozorom może się udzielić czy co. Na patronazu właśnie mogą robić pozory albo jak sobie nie radzą to położne też mówią że to przez hormony itp. Moim zdaniem opieka społeczna z psychologiem powinna w każdym domu mieć choć jedną wizytę po porodzie dziecka żeby ocenić stan rodziny nie tylko matki.
Marcinek zmarł , matko co się dzieje z tymi ludźmi ,że tak katują bezbronne istoty
:(((((((
Takich to naprawdę powinni kastrować, nasze prawo jest łagodne, i jest wiele niedopatrzeń z przeróżnych instytucji
O chryste
Coś strasznego:(..
To jest straszne i najgorsze,że to będzie trwało. Moim zdaniem nad niektórymi rodzinami "podejrzanymi" powinna być sprawowana jakaś kontrola
Nie wiem co siedzi w głowach takich ludzi;/ masakra po prostu!
Biedne dziecko. 11 tygodni to przecież takie maleństwo. Nie wiem co trzeba mieć w głowie, żeby tak się znęcać nad bezbronną istotą.
Widziałam ostatnio reportaż, juz nie pamiętam czy to te same dzieciątko ale było powiedziane, że nie mógłby chodzić, leżał podłączony do różnych aparatur:(.. Aż łzy leciały, taki maluch..
A slyszalyscie o tej kobiecie co zabiła dwie córki i ciała w ognisku za domem spaliła? W Woli Szczucińskiej To dopiero trzeba mieć w głowie a raczej nie mieć. Leczyła się psychiatrycznie kilkanaście lat temu ale jednak, mąż za granicą i zauważył że ostatnimi czasy coś się z żoną zaczęło dziać, że nie była sobą ale zamiast skierować do psychiatry czy chociaż psychologa to pozakładali w domu kamery i cała tragedia się nagrała to dopiero masakra dla niego. Ale gdzie byli rodzice, gdzie znajomi dlaczego nikt nie zareagował na pewno musiała mieć jakieś objawy zaburzeń a teraz już za późno czasu się nie cofnie 3 i5 latki nie ma wyobrażajcie sobie co musi czuć ojciec? Stracił i pewnie znienawidził żonę a do tego córek już nie ma ja nie wiem jak ten chłop się z tego podniesie
Mąż sobie pewnie teraz wyrzuca, że nie wysłał swojej żony na leczenie. Tak naprawdę to skoro widział, że zachowuje się inaczej to powinien to zrobić zamiast montować kamery, po co mu po nich? Jednak nie wiadomo tak do końca jak to wyglądało. Czasem nawet jak ktoś wie, że ma problemu psychiczne to nie chce się leczyć. Szkoda dzieci w tym wszystkim. A kobieta naprawdę musiała być poważnie chora, skoro była w stanie zrobić coś takiego własnym córkom.
Wydaje mi się że mąż zauważył że coś jest nie tak i zamontował kamery żeby to sprawdzić pewnie przy następnym pobycie w domu chciał mieć czarno na białym że coś się dzieje i wysłać żonę na leczenie ale niestety było już za późno
słyszałam i to jest straszne bo w dzisiejszych czasach ludzie nie szukaja pomocy u specjalistów tylko krzywdzą niczemu winne dzieci ;/
Dla mnie zlo przeciw dzieciom to cos najgorszego. Widziałam tez zdjecia z Palestyny ;( tragedia
Już wiele razy się przekonałam że prawo działa na korzyść przestępców. Jak zwraca się uwagę policji an to co się dzieje to zawsze słyszy ale co my mamy zrobić tak samo z pracownikami socjalnymi. A jak dochodzi do nieszczęścia to zwalają winę na sąsiadów.
Straszne to :( jak można bić i znęcać się nad takim maleństwem, co jest winne takie bezbronne dziecko :/
Kargaw,nie słyszałam o tym, może temu,że już teraz rzadko oglądam tv.
Ojciec się nie pozbiera , depresja do końca życia, żona w wariatkowie ,życia dzieciom już nikt nie przywróci.
Nie przypuszczał, że może ona zabić swoje dzieci , kamerki pozakładał dla bezpieczeństwa, ale co z tego jak on tam , a oni tu.
Jest tyle zła, przemocy.
Tak sam jak reportaż zrobił P. Vega noworodki, niemowlaki rosłe chłopy kupują i je od środka rozrywają domyślacie się czym przy tym ,,bawią,, i na śmietnik. No to jest poprotu już bestialstwo , choroba umysłową
Dzieci w Palestynie też:( a Afryka gdzie malutkie dziewczynki są obrzezane na żywca? Kwiat Putyni będzie teraz w tv , planuje obejrzeć,po raz drugi.
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.