Majtki poporodowe

Hej Mamuśki!

Jakie majtki poporodowe polecacie?

Będę wdzięczna za opinie <3

Polecam Horizon majtki. 

I to jest kategoria  konkursy a nie zakupy. Tu my nie tworzymy nowych wątków 

Ja również Horizon polecam

Zarówno z Horizon jak i bella mama mi się sprawdziły. 

A używałyście ich jako wielorazowe? Na każdych jest napisane że można prać ale szczerze ja wolałam kupić więcej i wyrzucić. Nie bylo czasu na pranie. 

Też miałam horizon ale wolałam bokserki niż majtki gdzieś lepiej mi się trzymało wszystko. Ja prałam w szarym mydle w szpitalu z siatki są więc szybko schły. 

Zdecydowanie horizon, prałam ręcznie w mydle i bardzo szybko schły 😉

Ja miałam i teraz ponownie zakupiłam z Canpol Babies, są mocne, trwale i można je prać. Krew schodzi z nich bez problemu i nie niszczą się. :) a kosztują grosze !

Ja prałam bo generalnie nie używałam ich typowo od razu po porodzie, bo po CC nie byłam w stanie, miałam samą wkładkę. Ale później, chyba do 2 miesięcy nosiłam je zamiast zwykłych majtek bo były elastyczne i wysokie, kazde inne uwierały mnie w ranę po CC. W pewnym momencie to myślałam, że już nigdy nie założę normalnych majtek i spodni, ale w końcu minęło i było ok;).

Dziękuję za polecajki :)

faktycznie, wpis wleciał w nieodpowiednią kategorię.

W razie czego Administrator usunie wątek jeśli uzna za stosowne :)

Ja miałam te z canpol i świetnie mi się sprawdziły;)

Tez miałam horizon i były shuper

Ja miałam i z Horizon i z Canpolu, wszystkie fajne

Ja też zdecydowanie polecam z Horizon , były super

Polecam z canpolu mi pasowaly :slight_smile:

Też miałam z horizon. Pasowały mi ale jednak wolałam bokserki niż majtki zwykłe

Moim zdaniem te z Belli są bardzo fajne. :blush: Nie podobały mi się tylko takie, które nie były siateczkowe, tylko bardziej takie jak czepek :sweat_smile:
I można je prać, więc nie trzeba robić jakiegoś bardzo dużego zapasu.

Ja w pierwszy tydzień po porodzie nosiłam te z Belli, a już później kupiłam sobie bawełniane bokserki i były chyba najwygodniejsze