Dla mnie te były okropne ![]()
![]()
Każdemu coś innego pasuje ![]()
Albo zwykłe bawełniane
U mnie te sprawdziły się najlepiej. Mimo, że korzystałam z różnych siateczkowych majtek te były najbardziej rozciągliwe i najwygodniejsze.
Ja dzisiaj mialam te w reku i sa bardzo przyjemne w dotyku i meeega rozciagliwe. Przy poprzednim porodzie mialam te Horizona i mialam wrazenie ze skrzypia
Dla mnie też. Niby jednorazowe ale ja je prałam w mydle antybakteryjnym ![]()
![]()
Słyszałam o nich że są super ale dla mnie znacznie za drogie
Ja też miałam te i polecam
Ja zakupiłam Horizon i Bella Mama. A na późniejszy czas, już w domu mam majtki poporodowe z wysokim stanem od mamy ginekolog ze sklepu (majtki wielorazowe bawełniane) .
Frida zdecydowanie za droga jak na majtki jednorazowe.
Ja tak samo
Najbardziej je lubiłam, więc wolałam je wyprać niż inne założyć, chociaż miałam różne do wyboru ![]()
A ile takich majtek jednorazowych potrzeba , rodzilam 7 lat temu juz nie pamiętam jak to bylo
To zalezy jakie kupisz i ile bedziesz lezec w szpitalu. Sa np. Canpola odrazu z wkladem.
Jeszcze ich nie testowalam bo rodze w grudniu, ale kupilam paczke do szpitala (tam jest chyba 5).
I dodatkowo 4-5 tych siateczkowych zajmuja malo miejsca wiec jak wezmiesz “na zapas” to tez nic sie nie stanie ![]()
Ogólnie to ja miałam 4 pary i spokojnie konto wystarczyło. To tak naprawdę na kilka dni wiec moim zdaniem nie ma sensu kupować dużo
Co najmniej 4 sztuki. Po porodzie naturalnym miałam bardzo duże krwawienie. Czasami wkładka przemakala i majtki ubrudzone. Pamietam, że musiałam je prać w szpitalu bo nie miałam wiecej a jeszcze nas zatrzymali na 2 dni. Teraz wezmę chyba 6 par ze sobą bo wolę mieć zapas. One naprawdę mało zajmują miejsca.
Ja chyba teraz zainwestuje te z wkładem od Canpol. W poprzedniej ciąży miałam z Canpol jednorazowe i też mi się sprawdziły.
Dziekuje wam za odpowiedzi
mysle tez ze te 4-6 powinno byc ok ![]()
Ja też miałam 4 pary i w zupełności wystarczyło. Jak się ubrudziły, to po prostu wyprałam
Ja miałam coś więcej, ale nawet nie użyłam wszystkich, bo po prostu przepieralam jak się ubrudziły. A piorą się bardzo łatwo i szybko, tak samo szybko schną.