Lumpeks

O wodzisz :slight_smile: :slight_smile: serce na pewno Ci pęka :frowning: moją starsza tez oddaje do żłoba ale tu nie bede sie o tym rozposywala bo mamy na to inny post :wink:

1 polubienie

Swoja droga mam jedna rzecz z lumpa ktora uwielbiam.
Ponczo ! Bezowe sweterkowe ponczo z duzym luznym golfem. Kurczaki zaplacilam za nie cos okolo 20 zl a naprawde je uwielbiam ! Jest piekne i wygodne !

1 polubienie

No czasami uda sie cos zlapac :slight_smile:
Sasiadka ostatnio poszla i kupila orginalne jeansy hugo bosa … w domu okazalo sie ze chyba ktos musial pezymierzac cos w sklepie i pomylil spodnie i zostawil swoje a uvram te z lumpa i wyszedl :see_no_evil: w kieszeni znalazla papierki po cukierkach i kartke z lista zakupow a spodnie nie smierdzialy jak rzeczy z lumpa tylko perfumami … tak samo udalo jej sie kupic sweter kaszmirowy i tez ktos musial zostawic :see_no_evil: bo tez pachnial perfumami… ona zanim cos kupi ro lrzeskanuje metki i w necie patrzy co ile kosztuje i czy orginal :see_no_evil:

Mi ciężko znaleść coś fajnego , nie potrafię chyba szukać

Az mnie naszla chec odwiedzic lumpy :rofl: ale ja mam problem po ciazy ze nie mieszcze sie juz w standardowa rozmiarowke a malo jest rzeczy 44/46 a mi bebzon wisi :rofl:

Ja osobiście też kupuje i sprzedaje na Vinted. Jak kupuje i cena mi pasuje to w sumie nie obchodzi mnie czy to z lumpeksu czy nie :sweat_smile:
Mam w mieście taki lumpeks które rzeczy markowe wycenia i jest to np 30zl za koszulkę, więc tanio nie jest, ale rzeczy małe, niemowlęce jeszcze są nieposortowane markami więc 2zl za sztukę. Co prawda jak pójdę raz na dwa tygodnie to kupię z 4 rzeczy tylko dla synka, ale są to firmy właśnie NEXT, lindex, kappahl czy newbie :face_with_hand_over_mouth: od kiedy zaczęłam buszować w dziecięcych to nie potrafię sobie nic znaleźć. Dla syna coś zawsze wezmę i myślę że już wykorzystałam limit szczęścia :sweat_smile:

Taaak, sporo czasu mi schodziło gdzieś w ciągu dnia i padałam na twarz haha nawet siły nie było zajrzeć.
Mała jakoś sobie radzi, teraz znów siedzimy w domu z kaszelkiem, mamy inhalacje i jutro kontrola.
Ostatnio ugryzł ją inny chłopiec, to do dziś ma siniaka, tak mocno ją dziabnął…
Ale tak jak panie mówią, to większych problemów z nią nie ma, spać śpi, jeść je. Jedynie mówią, że nerwus, jak coś jest nie po jej myśli, ale to w domu tak samo :joy::joy:

1 polubienie

Ja niestety nie mam żadnego lumpeksu w pobliżu więc tylko podziwiam jakie perełki można wyhaczyć

Ja na lumpeksach nie kupuję , ale za to na vinted dużo szukam

1 polubienie

Ps . Aleee masz piękne gęste włosy :face_holding_back_tears::heart_eyes::heart_eyes:

Ja też Vinted wiecznie przeglądam, i też można znaleźć super rzeczy w super cenie, zwłaszcza zza granicy :face_with_hand_over_mouth:

I przesyłki zza granicy nie są już takie drogie🤭

Ja codziennie tam buszuję i wystawiam i kupuję

Ja jak mieszkałam na Lubelszczyźnie to często bywałam a tu gdzie teraz jestem nie ma fajnych lumpeksów , nic fajnego nie znajdzie …a szkoda :sleepy: bo w lumpeksach najfajniejsze ubranka można znaleźć w naprawdę świetnej cenie.

U mnie w pobliżu też nie ma takich sklepów

U mnie sie otworzyl lumleks co sa same orginalne rzeczy… Tommy , Hugo itp. Tylkl ze dostawy sa w soboty a ja nir mam jak isc bo kto z dziecmi posiedzi :frowning: cena w dniu dostawy 160 zl /kg :see_no_evil: no ale jal widze jak na fb wystawkaja rzeczy jakie sa to warto dac te 160zl. Kiedys poszlam we wtorek tp tak bylo wszystko przebrane ze nie bylo juz nic ciekawego :frowning:

Bierz dzieciaki na polowania ;D chociaż myślę że w dniu dostawy jak są mega fajne rzeczy (a na początku zawsze są żeby zachęcić do kupna) może być ciężko

Wzielam raz :see_no_evil: dziekuje bardzo. Dosyc ze sklep pelen ludzi to starsze biegaly bo nie ustoja w miejscu mlody w wozku ryk bo tez nie chcial siedziec… i tyle bylo z zakupow…
Tam zawsze sa tamke rzeczy… tez myslalam ze tylko na otwarcie takke rzeczy dali ale juz sa z 2 miesiace i co sobote maja wlasnie takie perelki…na tik toku ostatnjo wyswietlil mu sie filmik jakiejs dziewczyny co miala haul zakupowy wlasnie z lumpeksu i wtedy sie dowiedzialam zr to jest jakas sieciowka lumpeksow i oni wlasnie maja te orginalne rzeczy.
.

1 polubienie

To też nie zawsze takie super ubrania mimo wszystko. Mam koszulkę guessa, praktycznie 100% poliester, (kupiłam jak jeszcze nie sprawdzałam składów) fajna, rozciągliwa, ale pocę się w niej jak w foliowej reklamówce, a mało nie kosztowała…
Już teraz się w ogóle nie sugeruje producentem

Ale to jest naprawdę przykre bo już od producentów z którymi musisz zapłacić duże pieniądze A czego jest więcej się oczekuje niż po prostu najtańszych materiałów

1 polubienie