Łożysko

Ja tez czułam przed 20 tc ale nie była pewna czy to na pewno ruchy dziecka 

W pierwszej ciąży później bo chyba właśnie 20 tydzień,ale przy drugim zawsze się szybciej te ruchy czuję taka prawda 

W 2 ciąży ruchy czułam szybciej od około 16 tygodnia były bardziej wyczuwalne niz w pierwszej ciąży moze zależy od temperamentu dziecka;) 

Bo już wiesz później jak wyglądają ruchy dziecka

W 2 ciazy to przynajmniej wie sie kiedy to juz. Ja w sumie ruchy poczulam bardzo szybko, bo kolo 16 tc takie bąbelki, a kopniaki w 21 ale oficjalnie mowie, że w 21 bo jednak dopiero wtedy mialam pewnosc ze to mala

W drugiej ciąży mała to ma jeszcze swoje pory, godziny kręcenia. Syn to ruszał się jak mu się chciało 

Ja bardzo lubiłam jak moja córka się ruszała w brzuszku mam nawet parę filmików. 

Najbardziej lubiła mandarynki, pomarańcze, arbuza i oczywiście coś słodkiego :D wtedy mama dostawała porządne kopniaki w zebra 

Ja tez nagrywałam jak brzuszek się rucha i mała rozciąga w brzuszku 

Ja Wam powiem że z córką mam mnóstwo takich filmów z synkiem parę. On też tak nie szalał jak ona, więc nie było co nagrywać, ona to dawała ostre popisy 

Ja to mam masę filmików jak mała się rusza, ale czasami potrafi tak się wiercić, a jak tylko włącze nagrywanie to automatycznie przestaje. Ja nie wiem jak ona to robi, że zawsze rozpozna kiedy ją podglądają haha

Nattalley, to normalka, mój też tak robił :)

Fajnie jest mieć taką pamiątkę na przyszłość :) 

Dlatego ja ciągle się łudzę, że w koncu się uda nagrać jak mała wywija, ale no niestety wyczulona jest

U mnie to samo :D mąż to na sekundę rękę przyłoży, wzruszy ramionami i mówi coś nie rusza się :D

ABC u mnie ostatnio się śmieje mowie ale daje ;) i mąż t z Nienacka położył rękę to takiego kopa dostał ze sie zdziwił;) ale też ilekroć kamera ustawiona to jest spokojna ;)

Natalia jeszcze masz czas zobaczysz niedługo jak będzie dziecko śmigało w brzuszku, że aż zebra będą Cie bolały :D

Monia, mi się udało zobaczyć, ale nagrać już nie. Wystarczyło wyciągnąć telefon i był od razu spokój. i tak do porodu :)

Moja właśnie strasznie śmiga i nawet mi ginekolog mówi, że dawno nie widziała takiej wariatki. Ale wystarczy tylko włączyć aparat i spokój. Coś tam czasem się uda nagrać także nie tak źle. 

U mnie koło 23 zawsze był największy szał 

O tak wieczory to taka dyskoteka haha