Lato - pielęgnacja kremy balsamy

Ja mam że smyka oraz z apteki internetowej z Lidla też mam. Jednak że smyka jest trochę lepszy materiał i bardziej przyjemny w dotyku.

Weronisia naprawdę nie były warte, cienkie, słabo wchłaniały i po kilku praniach robiły się dziwnie niekształtne. Ale za to z z firmy ceba ręcznik jest super :) 

Ja teraz chyba będę kupować w smyku jak tak chwalicie  ;) a z Lidla mam w żyrafkę i nosorozca z biobawelny i jestem zadowolona są miękkie i mile w dotyku, fajnie wchłaniają wodę. Z tym, że ja jak piorę ręczniki to od razu z suszeniem i są mega miękkie wszystkie. 

Może tamte z Lidla to jakaś wersja słaba co ja widziałam. Ja mam że smyka takie co mają na kapturze rekina i mają ogon, dość duże ale najlepsze moim zdaniem 

Patrycja a jaki on ma wymiar?  

Gugi też uwielbiam ręczniki z suszarki prosto, są jak z hotelu :D

Ja kupuje teraz te ręczniki 100/100 ogólnie z tych mniejszych dzieci szybko wyrastają u robią się za krótkie.

Karolina to prawda z tych mniejszych dzieci szybko wyrastają.

ja mam duży recznik od poczatku .. moja ma 10 mies a nadal sie mieści w niego a nawet jest za duzy

Ja tez mam jeden 100x100 i córeczka się w nim mieści. Ale lubi też zwykły, duży ręcznik kąpielowy, lubi jak jest w nim zawinięta jak naleśnik :) 

Kverve ja tylko i wyłącznie ręczniki z suszarki ;) pachnące i mięciutkie 

O tak bardzo szybko wyrastają z małych. Ja teraz tez będę kupować 100×100

Dużo ich też nie ma co kupować..myślę ze dwa trzy to max .

Mam dwa 100x100,nie brałam mniejszych bo stwierdziłam że zbyt szybko wyrośnie. 

Mój 3 latek jeszcze się w nie mieści ja je wolę od zwykłych ręczników właśnie że względu na kapturek i ich kwadratowy kształt. Przy synku 2 w zupełności wystarczają. Jednak przy córce i 4 czasami to mało ponieważ prawie zawsze już po umyciu potrafi zrobić mi kleksa więc po każdej prawie kąpieli ręcznik do prania. Mam nadzieję że jej to minie jak skończą się problemy z brzuszkiem.

Karolina moja zawsze musi nasiusiać?

Myślę ze dwa max trzy wystarcza bo wypierze się i na drugi lub trzeci już suchy i można znów użyć 

O to jak mój będzie tak kleksiwal to będę musiała dokupić ;) 

Kverve jakbym miała teraz kupować  to tez bym wybrała większe.  ;) mam dwa, ale mój syn nigdy nie nasikal na żaden;) także dwa mi w zupełności wystarczaja

Gigi też mam dwa i mi w zupełności wystarcza 

Ja też miałam dwa i w zupełności mi wystarczają :)