Kasia ja z Rossmanna mam silikonową szczoteczkę dla dzieci do ząbków i jest ok :) znajoma miała pieluszki, szczotkę do włosów i była zadowolona.
Kasia ją z Rossmana mam tetrowe pieluszki takie były w 3paku (pewnie teraz też są) i ja sobie je chwale. U nas się sprawdziły. Nie były jakieś sztywne jak niektóre pieluszki
Kasia ja w Rossmanie nie kupowałam takich rzeczy ale w aptece internetowej już tak . I tam kompletowalam cała wyprawkę leżąc w szpitalu zamawiałam wszystko przez internet . Jeżeli chodzi o pieluszki to są bardzo dobre z babyone muślinowe ja takich używałam zamiast tetry ale synek mój nie ulewal więc nie miałam tego dużo .
Kompletując wyprawkę dla małej poszłam do apteki po poradę i tam farmaceutka poleciła żebym na początku postawiła na mustele a w razie konieczności przerzuciła się na emolienty, żeby nie przyzwyczajać skóry od razu do emolientów bo może nie być takiej potrzeby.
Pieluchy tetrowe mam częściowo po starszym synu, kilka nawet mama mi dała jeszcze po mnie i te to dopiero były dobre gatunkowo, a kilka dokupiłam przez allegro
Ja do kąpieli używałam niewielkiej ilości oleju kokosowego i to wystarczyło. Emolium dostałam ale nie używałam, nie było problemów ze skórą u córeczki więc nie było takiej potrzeby.
Kasia ja mam pieluchy tetrowe z rosmanna i jestem bardzo zadowolona, mam z 5pico paku z sa duze i miekkie ;) Mamy tez body od nich i tez sa bardzo fajne , miekkie i delikatne
Na Allegro trzeba mieć szczęście żeby trafić w dobre jakościowo pieluchy tetrowe. Ja kupowałam w sklepie stacjonarnym, wolałam dotknąć i sprawdzić czy wchlaniają wilgoć i są odpowiednio grube.
ja białe zamawiałm na allegro,teraz muszę domówić ale już z ta większa kratka(gramatura 115 jak dobrze kojarzę)Z rossmana tez miałam i z pepko.
Mamameg ja kupiła od sprzedającego chyba hubbiworld i były super :)
Ja swoją wyprawkę też u tego allegrowicza kupowałam co Karolina :D
teraz połowa dziewczy na allegro bedzie szukała tego sprzedawcy....ale jak dobre i sprawdzone produkty to warto
Najlepiej właśnie jak jest coś sprawdzonego ;) ja w ciemno tez nie kupuje wole dotkac i zobaczyć ;)
Weronisia nie polecam tylko ręcznika z kapturkiem akuku był kiepskiej jakości i bardzo mały. Ale to nie wina sprzedającego a raczej producenta.
Ja mam ręczniki że smyka i jestem bardzo zadowolona
karolina przkro mi że nie trafiłaś ale dziekuję za info.szkoda kupować jak nie warte tego.
Ja mam recznik z kapturkiem z lidla i jestem zadowolona , tylko jest maly 75x75. My juz bedziemy wiekszy kupowac
Ja mam że smyka i też jestem zadowolona
Ja brałam te z Babyono okrycia kąpielowe, po pierwszym praniu wyglądają spoko.
ja kupłam w sklepie z dziecięcymi rzeczami taki sklepik zewszystki ale firmy nie pamietam.Drugi mam z nestle który wygrałam ale juz był prany kilka razy a i tak jeszcze zostawia niebieskie kłaczki na ciele córeczki.
Gugi ostatnio patrzyłam na te z Lidla tam były w serduszka i coś jeszcze ale wycofałam się bo ten materiał taki dziwny miały.