Lampka do pokoju dziecka

Nonblonde ale to jakaś lampka jest z czujnikiem ruchu? Możesz podać link? 

Ja mam projektor z fp

Nonblonde  a nie denerwuje to jak wstajesz Ty albo partner do toalety w nocy? To jest lista led czy jak? 

Zakup lampki jeszcze przede mną  i bym nie pomyślała żeby szukać w castoramie itp. na allegro mam jedną propozycję ale to po prostu link mi się napatoczył  :) 

mnie interesuje lampka właśnie przy niemowlaku do nocnego karmienia/przewijania. Taka żeby nie raziła ani zbytnio nie pobudzała maluszka no i mnie :D 

Najlepiej sprawdzi się jakieś delikatne światełko tak żeby nie budziło i raziło wszystkich dookoła. Takie lampki przy podłodze to też dobre rozwiązanie �

Na początku jak nir miałam zbytnio dostępności do kontaktów u dzieci w pokoju podczas nocnego wstawania. Używałam lampek z pepco na baterie:). Na początku dawały radę.:) Baterie trzeba było tylko zmieniac.  

A potem zainwestowałam w przedłużacz i kupiliśmy lampkę nocna GOSUND LB3:) No bajka . Dobierasz sobie jasność światła,  sterowana głosem, albo tel..  Nic dodać, jov ująć. A koszt ok 100zl.  Nie wiem czy teraz na Media Expert nie jest w przecenie :) 

Mam nadzieje ze chociaż trochę pomogłam.  Buziaki;*

Ja kupiłam świetna lampkę w pepco za 40 złoty rok temu super u nas się sprawdza.

My mamy księżyc i chmurki z ikea 😀

Teraz mam lampkę z diodową podstawką i jej używam. Trochę za jasna jak dla mnie, ale niech już będzie. 

Natomiast wcześniej miałam (gdzieś przy przeprowadzce się zawieruszyły) takie lampeczki wsadzane w kontakt. Jedną kupiona w Lidlu w kształcie muszelki i ta dawała tylko taką poświatę delikatną. Druga diodowa na pstryczek i trzecia na czujkę zmierzchu - też fajna była bo w nocy mi delikatnie świeciła a rano już nie. Nie trzeba było pamiętać aby wyjąć z kontaktu. Ponieważ zapalone były nisko przy podłodze, to nie przeszkadzały spać a jedynie pomagały przy braniu maluszka z łóżeczka do nocnego karmienia. 

U nas synek 4 miesiące i my bez lampki tak nam. Się schodzi... Jak bywam w pepco to już od dawna nie widziałam nic ciekawego

My mamy bezprzewodową lampkę silikonową sterowaną pilotem. Miękka, nie nagrzewa się i świeci na różne kolory. W dodatku można ustawić jak jasno ma świecić.  Świetna sprawa zarówno do zasypiania , jak i do przewijania czy karmienia w nocy. My mamy w kształcie Pieska - firmy od Mesmed https://mescomp.pl/produkt/lampka_silikonowa_pieselek/ 

U nas lozeczko w salonie piczatkowo elaczana byla lampa podlogowa ale bylo zbyt jasno wiec zamowilam zwykla nocna lampke z allegro mnóstwo pieknych wzorow a cenowo podobnie jak w pepco;)

Tez poczatkowo tam szukalam ale zawsze cos mi nie pasowalo nie moj styl;) w koncu zamowilam z neta kolejnego dnia lampka byla w paczkomacie;)

Ja mam z pepco te cottonballsy:p

My też mamy tą sylikonową lampkę w której da się zmieniać kolory i natężenie światła ale wkurzało mnie ciągle że muszę ją ładować i często o tym zapominałam. Córeczka śpi z nami w sypialni więc do wiszącej lampki przy łóżku kupiłam taką samą żarówkę jak jest w tej sylikonowej lampce czyli taką, gdzie można zmienić kolor światła i jasność i dla mnie to rozwiązanie okazało się być idealne :) Teraz nic nie muszę ładować bo wystarczy zapalić lampkę włącznikiem :) Mam ustawione minimalne światło o jakimś bardzo leciutkim żółtym odcieniu i dobusypiania dziecka super się sprawdza. Na noc oczywiście lampkę wyłączam ale w sypialni stoi nawilżacz powietrza który ma diodę i kiedy jest włączony dioda świeci delikatnie więc korzystam z tego i w nocy już nie muszę włączać lampki do karmienia :) 

my póki co posiadamy lampkę z projektorem. ale też chętnie się dowiem jakie lampki polecacie.

Polecam moonlight shnuugle idealna do karmienia czy przewijania dziecka bo ma różne tryby jasności. Jest przenośna więc później dziecko w nocy może z nią spacerować do łazienki bez zapalania górnych świateł.

Nelia pierwsze widzę te lampkę wygląda fajnie:P

fajne sa właśnie takie lampki które dają delikatne ciepłe światło ja mam zwykła nocną ale mimo małej mocy zarówki jednak jest zbyt jasno w nocy 

My mamy lampkę identyczna jak ta z imieniem Tosia (w sumie to imię też takie) :) jest super, daje ciepłe światło, u nas akurat świeci się całą noc i nie przeszkadza podczas snu. Tą można akurat powiesić na ścianie lub postawić na szafce :) 

Dziewczyny czy wasze niemowlaki śpią w nocy przy zapalonej lampce?

lenna04

ja włączam lampkę jedynie na taki półcień. Jak córa uśnie to wyłączam, choć zdarza się że usypia bez niej bo zapomnę włączyć.

Syn usypiał również w półcieniu ale jak coś się budził i zasypiał ponownie to musiała być włączona. Gdy córa się przebudzi to nie potrzebuje już lampki.

W rodzinie mamy dziecko które usypia i śpi całą noc z lampką.