tak elektryczne zdecydowanie są najlepsze
elektryczny
Ja też nie wyobrażam sobie życia bez elektryka niektóre nawet można kupić bardzo tanio na promocji i cena jest porównywalna wtedy do ręcznego :)
Fajnie jak jest większy wybór bo każdy jednak ma inny gust i to że komuś coś pasuje nie znaczy że innemu też będzie pasować.
pierwszy raz slysze o tej firmie ja jednak najbardziej ufam canpol lovi philips avent
U nas medela była w szpitalu miałam okazję spróbować i powiem wam że szczerze mówiąc duzo się o nim słyszało rewelacyjnych opinii a ja się cieszyłam że jednak go nie kupilam bo kompletnie mi się nie sprawdził
U mnie z lovi i canpol się sprawdzają
Zależy jakie kto ma raczej problemu i czego oczekuje od danego sprzętu u jednej osoby się sprawdzi u drugiej wręcz przeciwnie niestety szkoda że nie ma możliwości testowania kilka dni np danego sprzętu i w razie gdyby się nie sprawdził zwrotu do sklepu
zdecydowanie elektryczny, ułatwieniem jest
Ja jestem zwolennikiem zdobyczy techniki, więc Elektryczny
Każda zadecyduje co jest najlepsze dla niej jednak według mnie więcej plusów ma zdecydowanie elektryczny
oczywiście, że elektryczny.
chyba nie ma co prównywac i każda mam wybierze ten elektryczny laktator jak tylko ma taka możliwość