Laktator jeden czy dwa kupić

Nooo ja cały czas myślę by go zamówić chodź teraz aż tak często nie używam laktatora …. Więc się jeszcze nie zdecydowałam ale jak będę kupować to taki właśnie

Fajna promocja jeste teraz

Na pewno będziesz zadowolona . Podgrzewacz z lovi też super tylko dla mnie ciut za długo mleko się grzeje bo jednak on jest bez użycia wody. W takim tradycyjnym podgrzewaczu z wodą mleko jest szybciej podgrzane .

Racja, przez to że nie ma wody to podgrzewanie trwa nawet ok 13 min …. Ale jak się odpowiedni wcześnie za to weźmie to też jest ok

Ja np na dole mam w kuchni taki wodny , a na gorze w sypialni AirWarm (mleko mam tez na gorze w lodowce w sypialni )
Teraz mala tak die wycwanila , ze znowu woli piers i jedynie juz przez sen moge ja oszukac butelka :see_no_evil:

Tak dokładnie trzeba szybciej wstawić . Tak jak wszystkiego są plusy i minusy . Nie trzeba odmierzać wody , wlewać jej i odkamieniać go .
@JoannaMP o to też dobry patent , faktycznie .

Tylko powiedz to dziecku w nocy …. Wtedy się budzi z zaskoczenia i jednak czas się liczy :face_with_peeking_eye::blush:

Dokładnie , spoko cena :smiley:

Ja mniej wiecej wiem kiedy sie spodziewac , bo mala najpoerw zaczyna sie krecic . A najwazniejsze zeby podgrzac do takiej temperatury pokojowej , bo cieplym zaczyna czasem gardzic

No coś w tym jest mój też się wierci jak się wybudza ale różnie u niego z tym jest. Czasem się wybudzi i chce z czasem idzie spać. A czemu dokarmiasz? Nie masz na tyle czy lepiej śpi czy jak?

Wczoraj mnie synek ubawił bo pił mleko z piersi i nagle zrobił tak z rączkami jak pokazuje że nie ma czegoś …. I chodziło mu że nie ma mleczka już w piersi :grin::face_with_peeking_eye::joy::rofl:

1 polubienie

Haha to musiało być słodkie :face_holding_back_tears::joy::joy:

Nooo strasznie mnie ubawił i jeszcze poleciał do kuchni i z szafki wyciągnął butelkę i mi podał …. Hahahah i. Je wiedziałam co mu tam dać bo ta mleka to nie mam już w zapasach :face_with_peeking_eye:

Ojeny jaki mądry chłopiec :heart_eyes::face_holding_back_tears: wyobraziłam sobie to :joy:

Spokojnie też twój do tego dojdzie :joy:

A dziś mi ciocię w żłobku powiedziały że jest mega rezolutny i bardzo ciekawski :rofl: lubi łazić i zaglądać i odkrywać nowe rzeczy :heart_eyes: mamusia mega dumna jest

1 polubienie

Mój coś nie lubi spać w dostawce , i jak już zaśnie to go tam odkładam, i wiedziałam że nie zasnął tak na 100 % odłożyłam go na łóżko i tak śmiesznie to wyszło bo tak otworzył jedno oko zobaczył że jest na naszym łóżku i poszedł spać dalej :joy: wiem że to nie było takie w pełni świadome :sweat_smile:

Mi polozna tez powiedziala “oo macie dostawkę, fajny mebel :D”. Pewnie w praktyce tak wyjdzie, ze nie bedzie chcial w niej spac, tylko z nami

Coraz nam lepiej idzie przenoszenie go do dostawki tylko musimy wyczuć moment że już głęboko śpi :joy: ale i tak codziennie o 5 się karmimy i wtedy już nie ma opcji że chce wrócić do dostawki tylko spi z nami

1 polubienie

Nie zgodzę się. Mój bardzo długo spał w dostawce i nawet się bałam go przekładać do łóżeczka już później bo bałam się że nie zaakceptuje. Więc u nas była cały czas w używaniu

Wolalabym zeby spal w dostawce, bezpieczniej niz z nami w lozku i na razie nastawiam sie, ze tak bedzie, ale czas pewnie pokaze

U nas dopiero odkąd poszedł do żłobka to wiało spać z nami a tak to spał w łóżeczku …. Więc myślę że to efekt żłobka i poczucie odizolowania od nas w ciągu dnia i stąd taki jest efekt i pewnie to minie