Do Lovi chyba nawet niestety nie ma zmiennych lejków
a przynajmniej ja jak szukałam, to nie mogłam znaleźć
To szkoda. Też szukałam. Najgorzej jak się okaże niedobry.
Ja znalazłam w internecie w którejś aptece uniwersalne i pasują.
Moim zdaniem cena jest za wysoka i też bym się nie zdecydowała na taki drogi laktator. Można kupić inne porównywalnie dobre, a w niższej cenie.
Chyba rozmiar jest 24 mm jeśli dobrze pamiętam, dość uniwersalny, aczkolwiek nie każdemu podpasuje
Ja mam wrażenie, że jestem upośledzona jeśli chodzi o Momcozy. Kupiłam jedną muszę s12 pro i to jest tak mało intuicyjne do składania, że szok. Czy tylko ja tak mam? A polecacie może kissbobo k5? Szukam drugiego laktatora bo jestem KPI i na jednym już nie wyrabiam.
Jak byłam kpi to używałam smart sense z canpol i byłam zadowolona, cenowo wychodzi o wiele lepiej niż momcosy. Miałam też butelkowy z philipsa, ale ilości mleka były takie same jak z muszlowego a do tego jeszcze przeciekał
Ja używam Neno Uno i jest spoko ale to trzymanie go jest uciążliwe bo w czasie ściągania mam zajętą rękę.
Wiem że można też wypożyczać profesjonalne laktatory i płaci się coś tam miesięcznie, tylko lejki trzeba sobie kupić własne ale kiedyś to liczyłam o tanio to nie wychodzi.
A te muszlowe laktatory dobrze się przyssawaja do piersi? Nie ciekną?
Miałam szpitalny. Rozkręciłam na nim laktację. Teraz szukam drugiego muszlowego. Wracam do pracy i chciałabym móc tam odciągać mleko. Jestem bardzo zadowolona z muszlowego.
Gdybym miała narzeczonego w domu to też celowałabym w te medyczne, najlepiej Medela. Ale jestem sama, więc szukam czegoś bardziej funkcjonalnego.
Ten mój bardzo dobrze się dopasowuje do piersi i nic nie przecieka. Wiadomo są ograniczenia, nie można się schylać z nim, więc wyciągając zmywarkę trzeba kucnąć a nie pochylić się, ale i tak muszlowe są mega wygodne ![]()
Ja od kilku miesięcy używam momcozy i faktycznie za pierwszym razem bałam się rozłożyć do umycia czy będę pamiętać jak złożyć. Ale jak raz to zrobisz to już załapiesz ![]()
Podrzucam filmik z tik toka na którym dziewczyna składa
A jeśli chodzi o drugi laktator poza momcozy używam canpol smartsense, polecam go