Ja też miałam ten elektryczny, ale tak jak ty potrzebowałam czegoś na czym zaoszczędzę trochę czasu ![]()
I to jest własnie to co mnie kusi w muszlowym laktatorze, że będę miała wolne ręce i podczas odciągania coś będe mogła zrobić. Chciałabym żeby czas odciągania był taką chwilą dla mnie to wolne ręce się przydadzą żeby książkę poczytać czy coś ![]()
No tak, wolne ręce zawsze się przydadzą!
Uwielbialam go. Bo nawet jak chpdzilam po domu i gafalam do meza to niewiadomo kiedy i byla porcia mleka. A tak to siedzisz i patrzysz jak kapie, czas sie dluzy a ja mialam ochote wyc do ksiezyca czemu tak malo, czemu tak boli, czemu ciagle musze walczyc.
Oczywiscie nie wszystko mozna wyedy robic - np nie mozna sie schylac,ale ja juz opanowalam to do perfekcji i wiekszosc rzeczy robilam kucajac
albo np zmywalam, oglądałam serial, scrollowqlam fejsa
Oo a ja nie zrozumialam o co chodzi ![]()
![]()
Tez jak sie nie patrzy ciagle z niecierpliwością jak kapie czy jest odopwidnia ilosc to szybciej to mleko potrafi leciec
To masz rację , dlatego te muszlowe są fajne bo zakładasz i zapominasz o tym że ściągasz mleko no i nie siedzisz podłączona do kabli ![]()
Dziewczyny a testowała któraś z Was ten laktator od Lovi, tylko PRO?
Kurcze, teraz zastanawiam się czy nie zainwestować w muszlowy laktator jak tak chwalicie ![]()
Ja mialam Lovi expert 3d pro, jego uzywalam w szpitalu gdy bylam na naswietlaniu z synkiem i uwazam ze bardzo dobrze rozkrecil mi laktacje
ostatecznie zostaje przy neno camino pro czyli łaczony laktator butelkowy i muszlowy jak się mi nie sprawdzi to wtedy kupię jakiś hand free albo z canpolu albo z momcozy
ja póki co używam z philipsa, ale na szczęście tylko w wyjątkowych sytuacjach.
philips bardzo mnie kusił ale cenowo jednak niestety mnie odstraszył
Momcozy chyba drogo wychodza , tak patrzalam na jeden ostatnio ok 600 zl a czy sa chociaz dobre ? Ktos ma poleca ?
Są niestety drogie, czy warto nie wiem bo opinie są podzielone ![]()
Ja mam Lovi 3D i widzę że są podobne funkcje laktatorów innych firm. Chodzi o wstępny program stymulacji. I różne poziomy.
Nie raz nie warto przeplacac po co placic za marke
Dokładnie, a 600 zł to trochę dużo
600 zł to jak dla mnie bardzo dużo, szczególnie, że można bez problemu znaleźć tańsze a równie dobre ![]()
Dziewczyny a do laktatora Lovi mozna dokupić rozmiary lejków czy nie trzeba?
Mnie teraz kusi nowy z canpolu ![]()