Kupa po pachy - jak temu zaradzić

Mój mąż też raczej z tych oszczędnych i mówi żeby przemyśleć jak coś potrzebuje. Więc jak o czymś myślę długo to wiem że tego potrzebuje

Andzia mój mąż też mi kiedyś powiedział że jak przed zakupem myślę o czymś 2 tygodnie to mogę to kupić :D a jak przejdzie mi po paru dniach to znaczy że tego aż tak nie potrzebuje xD

Super sposób tez często tak mam ze długo nad czs rozmyslam 😝

Mój mąż zawsze się zastanawia z dwa tygodnie, czy coś kupić, czy nie. I już parę razy tak było, że się wahał, aż wreszcie zdecydował po tych dwóch tygodniach, że coś kupi. Chciał zamówić, a tu nagle dużo wyższa cena :D

Także nauczka dla niego, że czasem szybciej znaczy lepiej :P

Tak jest chyba zawsze hahs 🤪🤪

No może raz czy dwa było odwrotnie, że później cena spadła, ale generalnie to są wyjątki od reguły :P

A to prawda ja nie raz tez tak miałam ze wolałam przeczekać a później drożej wychodziło xd także teraz jak jestem pewna ze cos chce to od razu kupuje bądź zamawiam 

ja jakoś jak coś chce to zamawiam większości na internecie bo uważam że jest tanie niż w sklepie

Ja ostatnio tak chxialam zamowic zapas mleka;/ i jak juz bylam zdecedowana cena o 40zl wyzsza;) w efekcie kupulam w kauflandzie bo byla lepsza cena

No czasem właśnie jak człowiek się długo zastanawia to ta cena lubi płatać figle

Ja też tak mam i to nawet często. Coś obserwuje i już już mam kupić ale czekam bo może będzie tańsze i co, fiu cena do góry

Oj No mogłoby nyc 

Dziewczyny a polecacie jakieś fajne plecaczki takie do codzinnnego użyty ? 
przy spacerówce nie mam torby i pomyślalam żeby kupić sobie plecaczek/torebkę na podręczne rzeczy tylko nie wiem jaki wybrać 

czy może lepiej kupić typowa torbę do wózka i przywiesić przez rączkę ? 

Lisza kurcze chyba na tym samym etapie jestesmy ;) bo też ostatnio o tym myślałam;D

kiedyś w testach były fajne plecaki canpola;) ale ja wtedy nie brałam  

udziału bo w ciazy byłam;) 

https://www.ceneo.pl/78173457

zerknij sobie z tego co pamietam to dziewczyny sobie je chwaliły

O dzięki na pewno spojrzę :) 

mam nadzieje ze na miejscu uda mi się coś fajnego znaleźć tez :) 

Ja korzystam z torby jak i plecaka.. plecak za to nie jest typowy na przybory dzieciece jak torba.. plecak jest wygodniejszy jeżeli np nosimy dziecko , a musimy mieć pod ręką podstawowe rzeczy np pampersa.. 

U nas tez plecak. Torba do wózka okazała się niepraktyczna a zawsze pod ręką warto mieć kilka rzeczy. 

Co do plam to ja bardzo chwalę sobie mydełko od dr.beckmann . Każdą plamę mi zmył 

Kiedyś widziałam sposób, żeby wywinąć z tyłu pampersa do środku i niby wtedy kupa nie wypływa, ale jeszcze tego nie sprawdzałam, więc to tylko takie zasłyszane z internetu.
Myślę, że będzie okej jeśli najpierw wypierzesz ubranka w Vanishu, a później w Loveli.

1 polubienie

A pampersy z tym takim jakby stoperem na tyle? U mnie odkąd w pampersach jest ta kieszonka nie ma takiego problemu z wylewaniem zawartości na plecy

Ja mam te z lidla skin care pampy dla młodszej / tez mam wrażenie że sa ciut dłuższe od tych zwykłych z lidla/ i sama robię kieszonkę i to pomaga bo robi się faktycznie kieszonka :wink:
Np mialam pampy z pampersa z kieszonką i kupa mimo to jakoś wypływała bo ta kieszonka była bardziej splaszczona.